Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Packat 🇩🇪


Hejj! Senaste veckan har det nog inte hänt så mycket så har inte haft något att skriva och nu i helgen har jag ungefär bara varit med Jacob så:) 
Idag har jag iallafall packat för åker mot Arlanda ikväll och imorgon flyger jag till Berlin. Ska dit i några dagar med pappa, och det ska bli spännande för har inte varit där sen jag var liten.. 
Aja, hoppas ni haft en bra vecka och att ni får ett bra påsklov //Lisa:*

Helg!!


Hejj! Igår var de äntligen fredag och det var inte de ända som var riktigt bra, jag slutade tidigare också vilket var så skönt. Efter skolan åkte jag till Örebro där jag mötte Emma. Vi fikade och sen kom Jonas. Åkte till Ica maxi bara för att köpa godis då de kosta 23kr/kg ((väärt)). Sen iallafall så åt vi på Saigon och sen åkte jag hem. När jag kom hem hade jag mini födelsedags firande med pappa och kollade lite Let's Dance. Johanna kom hit på kvällen också och vi åt jordgubbar & kollade film. 

Idag har jag tränat med Johanna och ikväll ska jag till Örebro med Jacob och se insurgent. Hoppas ni får en bra lördagkväll! //Lisa

Paper Towns

 
Hej! Idag kom trailern för Paper Towns ut och åhh, längtar så mycket! Läste boken i höstas för man skulle läsa en bok på svenskan i skolan och tycker att boken var bättre än TFIOS. Så är väldigt taggad på filmen!
Dessutom är Cara Delevingne med och hon är likson ! Filmen kommer ut iallafall ut i sommar, så är ett tag kvar. Men taggad är jag iallafall!

17 Mars

 

Hejj! Har inte skrivit sen i fredags men när jag kom hem från Örebro så va jag hemma ett tag och sen kom Jacob hit och sov, va med han på lördagen och på kvällen kolla vi på Mello. Tyckte nog rätt låt vann även om jag inte bryr mig så jättemycket om dedär. Somnade jättetidigt på lördagen och på söndagen var det både pappas och Jacobs födelsedag. Va iallafall hos mormor med pappa på dagen och åt där, för vi ska fira han nån annan gång med andra i släkten. På kvällen va jag hos Jacob och fira han.
Igår var det studiedag, vilket var jätteskönt! Var hos Jacob och sen pluggade jag svenska.
Idag hade vi svenskaprov, hade pluggat lagom mycket så det gick nog helt okej. Provet var om Antikens Grekland och tycker inte sånt är så jätteintressant men ah, man måste väl lära sig de så onödigt att klaga.
Nu på kvällen var det träning och sprang med Johanna då de inte var nån arrangerad träning för olgy inte var där.
 
Nu är klockan ungefär nio och jag är så trött. Börjar halv 11 imorgon så kan egentligen vara vaken längre men ska nog ändå sova snart för är så trött. Haade bra //Lisa

Mandi & Johanna


Hej! Blev alltså Örebro idag efter skolan med Johanna och Amanda! Vi gick runt lite på stan och sen åt vi på Jensens. Sitter på tåget hem just nu, hoppas ni haft en bra fredag, //Lisa:)07.20


Hejj! Sitter i bilen påväg till Örebro just nu för ska till tandläkaren 07.40. Fick också gå upp vid sex, vilket inte är de roligaste när man egentligen börjar nio. Men somna ändå tidigt igår så. 
Igår va Jacob hos mig och vi gjorde våfflor och på kvällen va jag ute och gick med Olivia i 1-2 timmar. 

Idag ska jag till skolan, och efter skolan ska jag troligen till Örebro med Amanda och Johanna. Hoppas att ni också får en bra fredag //Lisa


11 / 3


Hejj! Idag var de onsdag och som vanligt på onsdagar började jag 10.30. Dock var jag i skolan redan vid åtta för jag och Olivia åkte tidigare och satt och plugga kemi, som jag har prov i imorgon. 
På lunchen gick jag, mickis & Felicia till Ica och köpte årets första glass (!!), såå gott att äta i solen! 
Efter lunchen hade vi 3 lektioner och sen sluta vi, åkte bil med Olivias mamma hem utan Olivia för orkade inte gå, så lall.. 

Är iallafall hemma nu och ska plugga kemi hela eftermiddagen! Lär bli spännande... //Lisaa:)Jahapp

Jaa, vad som hänt senaste veckan:))

Hejj! Har inte skrivit på en vecka och vet inte varför, men förlåt för det iallafall:)

Har egentligen inte gjort så mycket, hela förra veckan plugga jag fysik och hade fysikprov på torsdagen vilket gick roligt dåligt. I fredags var jag på bio med Jacob och va med han ungefär hela helgen. Var även hos min moster i fredags och hon hade kommit hem från Sri Lanka och med hade hon köpt Ralph Lauren The Big Pony "1" parfymen, blev så glad för hade den i travelsize innan och ville ha den i 50ml också så!:) i lördags va Johanna här ett tag också, vi åt Pizza Hut och kolla lite på mello. 

Igår var det måndag iallafall och jag va i skolan, plugga och träna. Och idag så gjorde jag ungefär samma sak, träna dock inte för har så mycket kemiplugg. Blir så skönt på torsdag då provet är gjort, dock har jag 2 svenska prov nästa vecka, men whatever de överlever man! 

Men ja. Ska försöka bli bättre på att skriva vad jag gör.. Haade så bra //Lisa:*

2 / 3


Hejj! Idag var det måndag och även om vi inte hade så mycket lektioner var jag ganska så trött när jag kom hem. Åkte iallafall till Örebro då och tränade. Lallade runt med Arvid, Johannes och Johanna vilket var ganska så kul! Nu har jag precis kommit hem och ska plugga fysik, har fysikprov på torsdag så lär plugga mycket fram tills dess.. //Lisa


RSS 2.0