November 2015

Hej! Igår var det första november, som jag skrev i förra inlägget så hade jag bara varit hemma hela dagen när jag skrev det, och spenderade resten av dagen hemma också. Var väldigt trött /seg hela dagen så var skönt att ha en hemmadag.
 
 
På kvällen så var det World Series finalen mellan Kansas City & New York Mets. Kansas City vann, och nu är baseball säsongen slut, som jag dock inte följt ett dugg.. Efter det så pratade jag med pappa, som jag inte hade gjort på typ 2 veckor.. Och sen så somnade jag.
 
Idag var det andra november och måndag. Vi börjar nio i skolan på måndagar, vilket jag tycker är jätteskönt! Men jag var iallafall i skolan vid 8.30 för kunde inte få skjuts senare så jag och Brody gick runt hela skolan och pratade. Han ska kanske åka till London som utbytesstudent nästa år! Det var typ jag och Hanna som inspererat honom till att göra det och nu hade han sökt och gått på möten osv, så det var ju kul att höra.
Iallafall så var skoldagen väldigt lätt och gick ganska fort. Börjar verkligen bli roligt att vara i skolan nu då jag först knappt pluggar något och sen har jag lärt känna så mycket folk, så har alltid någon att vara /prata med.
 
 
Efter skolan så gick jag och Pien till Starbucks och köpte var sin Pumpkin Spice Latte och satt och planerade vad vi ska göra på Hannas födelsedag om 2 veckor.. Ska planera någon överaskning men vet inte helt klart vad än, men det får ni se då! Beth och Adam kom och hämta oss vid fyra och då skjuta vi hem Pien och sen åkte vi hem och jag har bara varit hemma hela kvällen, inte gjort något speciellt. Klockan är nu 21:10 och jag är väldigt trött så får se när jag somnar. Ha det bra, kram Lisa♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0