Thanksgiving & Black Friday

Hej! Nu har jag äntligen fått fira min första Thanksgiving! Thanksgiving var en av de högtider jag var mest taggad för under mitt utbytesår.
 
 
Jag vaknade vid nio på morgonen och då klädde jag på mig träningskläder och vid tio åkte vi till Sublimity Middle School där vi träffade lite andra familjer, och tillsammans spelade vi en Turkey Bowl match. Vi spelade alltså flaggfotboll (amerikansk fotboll utan tacklingar). 
 
Alla som spelade! Dock tog vi bilden i jättestarkt solljus, så alla kisar. 
 
Vi spelade i ungefär en och en halvtimme och sen så åkte vi hem. Kom hem runt 12 och då gjorde jag mig i ordning för thanksgiving-middag. Vid tre åkte vi till Beths mamma och pappa, och när jag kom dit så behövde jag gå på toa, så gick direkt dit. När jag öppnade dörren till toaletten så stod det någon (jag kände igen) där inne. Sa ingenting men tänkte typ att det var någon kusin, som var otroligt lik Elliot. Men sen efter att jag tänkt i 5 sec, så kom jag på, det var Cameron!! Cameron är Beth och Adams äldsta son, som är med i USA's marinkår, och han har inte varit hemma sen i April. Och nu kom han hem på Thanksgiving och överraska dom. 
Cameron gick ut ur badrummet och jag gick sakta efter för ville se vad som hände.. Han gick ut i köket där Beth, Adam, MacKenzie och Elliot var, och alla vart så himla glada! Det var så fint!
Som tur va så förstörde jag inget när jag var den första som såg honom, han hade ändå inte planerat något speciellt sätt att överraska dem. 
 
Jag och hela min värdfamilj! MacKenzie, Beth, Cameron, Adam och Elliot. 
 
Efter att Cameron hade överraskat alla, så kom det lite mer gäster och sen åt vi mat. Vi åt dock inte kalkon vid denna middag, utan det gjorde vi dagen innan och igår). Utan istället så åt vi lax. Efter att vi hade ätit fanns det fem olika sorters paker att välja på, jag var dock väldigt mätt, så åt bara lite av rabarberpajen. 
 
Vi var kvar hos Beths föräldrar till halv nio ungefär, och då åkte vi hem och var hemma ett tag. Vid tio åkte jag och MacKenzie hem till Kyle, där vi träffa alla andra som skulle med på Black Friday Shopping! 
 
 
Varje år åker "aunt" Shawna på black friday-shoppingen och tar med sig sina barn (Kyle och Kaleb) och sen MacKenzie och Elliot, och lite av deras kompisar. Så iår var det jag, MacKenzie, Hanna, Kyle, Kaleb, Elliot, Zane, Logan och Lexi, och såklart Shawna. 
Vi åkte från Sublimity vid halv 11 och kom fram till Salem 15 min senare. 
 
 
Orkar inte skriva om allt vi gjorde, under hela natten. Men vi hann iallafall med massa affärer. Vid två (på natten) så åt vi frukost på Shari's, jag åt pannkakor, hashbrowns, bacon och scrabble eggs, alltså standard amerikansk frukost! 
Vi var iallafall kvar i Salem till sju på morgonen, och då åkte vi tillbaka till Stayton /Sublimity. Kom hem vid halv åtta, och då gick jag och la mig och sov.. 
 
 
Vaknade vid ett av mitt alarm, jag gick upp, klädde på mig och när jag kom ner var det massor av folk hos oss. MacKenzie hade ett Civil War Party. The Civil War är derbyt mellan UO Ducks och OSU Beavers (det går lite att jämföra med en match mellan Hammarby och Djurgåren).. I alla fall så var det massor av folk här.. Många var dock väldigt trötta eftersom många varit vakna stora delar av natten under Black Friday. Men det var jättekul i alla fall! 
 
Vid fyra fick jag ett sms från Shawna som undra om vi ville ut på en till tur till Salem och shoppa lite mer. Så jag, Hanna och Kyle följde med. Vi åkte dock inte till lika många affärer, utan det ända jag köpte var två bh'ar på Victoria's Secret och sen massa saker från Ulta. Kom hem vid åtta ungefär och då hade jag fått ett paket från Jacob♥
 
 
Åhh, fick massor av godis, en tröja och strumpor. Så vart så himla glad! Tröjan lukta fortfarande honom, så börja grina för jag sakna honom så mycket (och var så himla trött). Helt sjukt att vi inte träffats på snart fyra månader.. Men det har gått ganska fort så. Gick och la mig ganska tidigt i fredags, för var så himla trött. Igår (lördag), så vakna jag och sen pratade jag med Jacob ganska så länge. 
 
På eftermiddagen så gjorde jag inte så mycket, och på kvällen så kom Adams föräldrar hit och så åt vi kalkon. Gick och la mig ganska tidigt igår igen, och idag vakna jag och vid nio och var äntligen inte trött,. Var typ trött hela fredagen och lördagen pga Black Friday. Men idag så åkte vi till en Christmas Tree Farm och köpte en julgran, och nu har vi precis kommit hem med den och ska dekorera den. Ikväll ska vi till PDX och lämna av Cameron, och sen till IKEA. Ha det bäst, kram Lisa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0