Vecka 47

Hej! Har blivit jättedåligt med bloggning nu i november, och ska försöka ändra på det då jag vet att många där hemma är intresserade av vad jag gör här på andra sidan Atlanten (och på andra sidan Nordamerika för den delen också). 
 
 
Men ja. I måndags var det Hannas födelsedag! Det firade jag med att baka en tårta till henne och sen köpa heliumballonger och presenter. Så i måndags stod jag och Pien utanför hennes skåp när hon kom till skolan med tårta och ballonger! Något som var synd var att jag hade jätteont i magen så kunde inte vara kvar i skolan och fira hennes födelsedag.. Istället så fick jag skjuts hem av Beths mamma och sen var jag hemma och sov hela dagen, och på kvällen kändes det mycket bättre.
I tisdags hade jag matteprov i skolan, vilket jag helt glömt bort då jag var hemma dagen innan. Det visade sig på resultatet då jag hade 75% vilket resulterar ett C (typ E/D i Sverige).. Men ja, det spelar ingen roll, då inget jag gör i skolan här räknas i Sverige. 
I onsdags så gjorde jag inte så mycket speciellt. Efter skolan var jag med Hanna och vi pratade massor och sen åt vi massa onyttigheter. 
I torsdags hade vi "halvdag" i skolan. Alla lektioner var 30 minuter långa och vi gick bara i skolan från åtta till 12. Efter skolan pratade jag med Johanna och Jacob, och sen på kvällen så följde jag med på Elliots football banquet. En banquet är typ en gala i slutet av säsongen av en sport, där det delas ut priser och diplom. Det fanns såå himla mycket mat där och jag umgicks med MacKenzie och Kymberlin under hela kvällen. 
 
 
fredags vaknade jag vid 7.30 på morgonen av att Hanna smsa och skrev att hon var påväg hit. Hon kom hit ungefär 15 min senare och med sig hade hon VooDoo Doughnuts som vi kunde äta till frukost. För er som inte vet vad det är så är det ett ställe som är känt för sina donuts i Portland, där Hanna hade varit dagen innan. Efter det så satte vi oss vid våra datorer + Beths och så väntade vi på att biljetterna till Justin Bieber i Portland skulle släppas. OCH VI LYCKADES få biljetter!! Även om dem inte är de bästa så ska vi gå, och det ska bli jättekul! Hanna var kvar hemma hos mig till ungefär tre då hon åkte hem och då åkte jag till Camy. 
 
 
Var hemma hos Camy ett kort tag innan vi åkte mot Eugene där vi skulle gå på ett Ducks Basketball game. Camy hade fått biljetterna via The Office of Administration på University of Oregon, där hon ska gå nästa år. När vi kom dit så fick vi mat och ducks-cookies och sen gick vi till arenan och där träffa vi en av Camys kompisar som redan går där som heter Logan. 
 
 
Även om det inte var fullt så satt vi längst upp största delen av matchen för de var skönast stolar där haha.. I alla fall så var det första gången jag var på en basketmatch och det var verkligen jättekul! Efter matchen så gav Logan oss en kort tour av University of Oregon och sen så satt vi i hans dormroom och pratade med massa andra folk som också går där. Efter att ha pratat med dem om hur kul college är, så blev jag sjukt taggad på att gå klart gymnasiet i Sverige och sen åka tillbaka hit och gå på college. Skulle verkligen vilja gå på U of O, så är ganska avis på Camy som börjar där nästa år.. För som sagt, det verkar jättekul! 
 
 
Jag och Camy var kvar i Eugene till midnatt ungefär, och då åkte vi tillbaka till Stayton och hem. Hade iallafall en jättebra fredag!
 
Igår/ lördag vaknade jag ganska tidigt i förhållande till när jag somnade.. Men var inte trött så gick upp och pratade med Jacob en snabbis.. Och sen pratade jag med Amanda i nästan 2 timmar tror jag, väldigt länge i alla fall. Efter det så åkte jag med familjen till Albany där MacKenzie hade danstänvling. 
 
 
Danstävlingar är kul, men extremt långa och väldigt mycket väntan.. Men det var i alla fall kul att se the Stayton Highlights (min skolas danslag) uppträda, och de vann även! Efter danstävlingen så åkte vi hem och var hemma i ungefär en halvtimme, då kom Kyle och hämta mig och MacKenzie och så åkte vi mot Salem och Get Air!
 
 
Get Air är ett ställe med massor av stutsmattor som sitter ihop, och där var jag med MacKenzie, Hanna, Pien, Austin, Zane, Kyle, Bryan, Tim och Austin. Vi var där i en timme och det räkte då man blev väldigt trött och svettig av att hoppa hela tiden. Efter Get Air så åkte vi till TacoBell och åt, och sen åkte vi hem till Kyle och kollade på We're the Millers-filmen. Jag var så himla trött, så somnade efter halva filmen och sen när jag vakna så skulle alla åka hem.. Men ja, när jag kom hem somnade jag direkt och imorse vaknade jag runt tio/ halv 11. Åt frukost och sen efter det så pratade jag med Jacob i 2/3 timmar.. Vi pratade väldigt länge, men ibland behövs det också då vi inte kan träffas så lätt.. När Jacob skulle sova så la vi på och då åt jag mat och sen har jag inte gjort något speciellt under resten av dagen. 
 
 
Har varit väldigt seg hela dagen, så har bara tagit det lugnt. Nu på kvällen gjorde jag klart min sociologi uppsats och sen har jag kollat lite youtube. Imorgon är det skola igen.. men ska bara vara i skolan en dag (imorgon) på hela veckan, så det är skönt! Hoppas ni har det bra där hemma, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0