28-29 Oktober

Såhär glada vad jag och Emily efter att vi fått kakor, chips och pepsi efter att vi klarat U.S. History provet (som enbart innehöll flersvars alternativ).. 
 
Hej!! Skoldagarna flyter på som vanligt.. Blir så tråkigt om att skriva om vilka lektioner jag har /vad vi gör, eftersom att jag har samma lektioner varje dag. Det är liksom alltid så att efter math block så går jag till engelskan och efter engelskan går jag till sociologin osv.. Allt går i samma ordning och samma tider varje dag (förutom måndagar och fredagar då vi börjar senare /har assembly's). 
Men ja. Fick tillbaka mitt engelska prov och hade 117%, hur nu det är möjligt? Och sen hade jag också prov i U.S History och det gick nog bra! Efter skolan (igår) så hängde jag i skolan i en timme för hade ingen skjuts hem förens vid fyra och sen var jag bara hemma hela kvällen. 
 
Idag efter skolan så åkte jag hem med MacKenzie direkt och så kolla vi tv i typ en timme. 
 
Pratade med Eric i typ en halvtimme och sen kom jag på att Arvid och Johanna också skulle vara med, så äntligen var vårt squad "Johanna är ledaren" samlat igen.. Slutade prata med dem när Beth, Adam och Elliot kom hem och sen dess har jag pratat med dom och hjälpt till med lite saker! Ska inte göra något mer speciellt ikväll, hoppas ni har det bra. Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0