Back to the future, sista XC veckan osv

Hej! Så i onsdags var det 21 Oktober 2015. Det är för er som inte vet dagen dom åker till i framtiden i back to the future 2. Jag som inte hade sett filmen brydde mig inte så spreciellt mycket om det, men alla pratade om det hela onsdagen ungefär.. 

Iallafall så gick skoldagen i onsdags ganska så fort.. I U.S. History så skulle vi lära oss om vertical och horizontal integration, och för att göra det så skulle vi komma på ett företag som sedan skulle köpa upp andra företag och sen ta hand om all egen produktion. Jag jobbade iallafall med Emily och Kyle, men det var mest jag och Emily som kom på saker, och vi kom bland annat på att vi skulle köpa upp starbucks och dutch bros. Haha.. 
Efter skolan åkte vi till Willamette Mission Park och sprang där. Kom tillbaka till skolan vid 6-7 på kvällen och då åkte Katie, Rylee och Mandi runt på skolans parkering och skrek mitt namn och spelade "back to the futures themesong".. 


Så jag följde med dom hem till Katie och så kollade vi på Back to the Future! Och ja, jag tycker verkligen att ni ska kolla på den filmen för den va jättebra, och enligt dem så behöver alla se den.. 
Kom hem runt 10 på kvällen och då gick jag och la mig och sov.. 

I torsdags så gjorde jag inte så mycket speciellt, och har inga bilder från dagen så vi hoppar att skriva om de haha..


Igår (fredag) så vakna jag lite tidigare för att hinna prata med Jacob på morgonen. Bra start på dagen!
Efter det så åkte jag till skolan och när jag kom dit så upptäckte jag och Hanna att alla XC-löparnas skåp var dekroerade med våra namn och massa lycka till -citat. 

Iallafall så gick skoldagen ganska fort och efter skolan så hade vi team dinner med XC-laget. 


Vi åt spagetti och sen fanns det massa efterrätter och sen kolla vi på bilder från säsongen. Efter det var det tänkt att jag skulle följa med på elliots fotbollsmatch i Philomath. Men det var så kallt ute och jag var inte speciellt taggad på det, så istället åkte jag och Hanna hem till mig och hade myskväll med massa kanelbullar istället. Hanna åkte hem precis innan jag tänkte sova och somnade inte lång tid efter att hon åkt. 

Och idag så är det Districts!! Skriver mer om det ikväll, kram!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0