Country Fair Classic


Hej! Igår så slutade jag skolan vid kvart över ett, för att vid halv två så skulle vi åka mot ett cross-country meet i Veneta. Efter att ha åkt buss i en och en halv timma så var vi framme och då gick vi banan vi skulle springa och sen startade jag vid ungefär fem. Som jag skrivit tidigare har jag haft ont i vaderna, men tyckte det kändes bra innan så jag sprang.. Men efter de två första kilometrarna så gjorde de så himla ont, så slutade med att jag joggade det sista.. Så det var ju tråkigt. 

Efter tävlingen så åkte vi till Eugene och Red Robin. Red Robin är en restaurang där det finns främst hamburgare men också massa annat.


Jag tog en hamburgare som var jättegod och till efterrätt dela jag, MacKenzie och Tim på en mudpie, som var lika stor som ett huvud.. 


Efter Red Robin så åkte vi hem, och kom hem kvart över 10 och var så himla trött! Duschade och somnade direkt och imorse vakna jag med jätteont i halsen.. Men gick till skolan ändå och nu sitter jag på första lektionen som är Math Block och gör ingenting. Man ska egentligen göra sina läxor här men har inga så har suttit med mobilen hela lektionen. 

Juste, igår hade vi matteprov.. Hade inte pluggat jättemycket men vi fick ett repetitionspapper och jag gjorde det, och nu fick jag veta att jag fick 100% på provet, alltså alla rätt! Känns ganska bra när det är Collage Algebra och det egentligen är en klass man har första året på collage här.. Så det var iallafall jättekul! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0