Fear PDX, hemmasöndag osv


Hej! Så i lördags efter Districts åkte jag, MacKenzie, Hanna, Kyle, Logan, Bryan, Zane, Tim och Austin upp till Portland och till Fear PDX. Fear PDX är 5 hunted houses i ett, vilket betyder att man köper en biljett och så kan man gå in på 5 stycken olika. 


När vi kom dit så var det ungefär en timmes kö för att komma in, så vi funderade på om vi skulle åka till något annat istället.. Men vi stod kvar i kön och kom in en timme senare. Väl där inne gick vi in i alla spökhusen och klockan var ungefär kvart över 11 när vi åkte därifrån. 


Efter Fear PDX åkte vi till Voodoo Doughnuts, som är ett känd donuts-ställe i Portland. Och sen åkte vi tillbaka till Stayton. Påvägen hem (ungefär precis innan vi var i Stayton) fick MacKenzie punktering på decket, såå när vi skulle släppa av Bryan fick vi lämna hennes bil där för att sedan få skjuts av Bryans mamma hem.. Vi kom hem runt två på natten och då var jag jättetrött så jag somna ungefär direkt. 

I söndags hade jag tänkt att va med Katie, Mandi och Rylee, men Mandi och Rylee kunde inte så skippa de och var hemma hela dagen istället. Pratade med Johanna och Jacob, vilket var jättekul! Och på kvällen kolla jag film. 


Igår (måndag) var första dagen utan XC efter skolan, kändes så konstigt att bara kunna åka hem direkt när skolan sluta. Dock så åkte jag inte hem, utan jag följde med "aunt" shawna (Kyles mamma) och Kyle till Salem, där Beth skulle hämta mig mig 4. Dock så tog de lite extra tid, så var med på Kyles tandläkartid.. När Beth och Adam kom och hämta mig åkte vi till costco och handla massor med mat. 

Vi köpte bland annat 18 förpackningar med Mac & cheese. Och jag köpte schampoo och balsam flaskor som var 1,2 liter.. Kom hem runt halv 7 och då var jag bara hemma hela kvällen. Prata med moster innan jag somnade och sen somna jag runt halv 11. Kram Lisa!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0