Hills, Nightmare Factory, Wunderland

Hej! Dagen började med att jag vaknade jag att Jacob ville prata, så pratade med honom i ca. 20 min vilket gjorde morgonen väldigt bra. När jag kom till skolan fick vi vet att det bara var 45 minuters lektioner idag då vi hade en assembly på eftermiddagen. I math block (min första lektion) gjorde jag bara mina läxor. Älskar att jag kan göra läxorna under skoltid så jag slipper göra dem hemma.. På engelskan (2nd period) skrev vi en uppsats om "Actions speaks louder than words", i sociologin avslutade jag mitt projekt om "teenage drug abuse" och i yearbook (som jag bara har för det inte är några läxor i) så satt vi och pratade. Tycker inte om yearbook så mycket, lektioner som man behöver vara kreativ i är inte riktigt min grejj.. Men ska bara ha det denna termin så jag överlever. 
Efter lunch hade jag College Algebra, U.S. History och sist Current Events. I U.S. History skrev vi en uppsats om vi tyckte det var rätt att amerikanerna tog indianernas land, och sist i Current Events pratade vi och kollade lite nyheter..
 
Vid 2.15 så var det Homecoming Assembly. Dom berättade vilka som blivit med i homecoming court (alltså vilka som blivit prinsar /prinsessor) och så var det massa tävlingar. 
 
Efter skolan åkte jag och de andra i cross-countryn till Chellburg Falls. Och det är galet hur jobbig träningen var. Uppvärminingen var 1 mile uppför och sen efter det sprang vi 5 miles på trails i skolan. Hälften av de 5 mile'sen var uppför, så vi sprang inte hela tiden. Och även om vi gick så var det väldigt coolt när vi kom upp för berget och kunde se utsikten. Och sen att springa utför. Åh va kul det var! Om ni vet vad Lombard Street i San Francisco är så vet ni hur den går zig-zag nerför, för det är för brant, och ungefär såg våra trails utför ut. Det var ett grönt hygge och alla sprang zig-zag så det såg jättecoolt ut! Det gick så fort så det var väldigt kul.
 
Jag och MacKenzie kom hem vid halv sex, och vid sex skulle vi träffa alla för att åka mot Salem. Duschade och fixade mig jättensnabbt och så åkte vi till McDonalds för att ta drive thru påvägen. Precis när vi kört igenom drive thru skrev de andra att vi skulle handla till dem också så vi fick åka igenom drive thru'n igen haha.. 
 
Vid ungefär halv sju åkte vi mot Salem och The Nightmare Factory!
 
The peeeps :)
 
 Biljetter // Jag och Shane som awkwardly tog en selfie haha
 
Jag och min nya kompis :)
 
Hur rädd jag än är för hunted houses så var det vädligt kul, dock det läskigaste jag varit på. Vi var där inne i ca. 25 min och jag kollade kanske 5 av dom p.g.a. hur extremt rädd jag är för spökhus.. 
 
Efter att vi hade varit på The Nightmare Factory så tänkte vi åka och köra Lazer Tag.. Dock var det 1,5 timmars kö när vi kom dit så vi struntade i det och åkte till en arcade som hete Wunderland. För er som inte vet vad en arcade är så är det typ ett ställe man kan spela massa spel på och typ tävla mot varandra. Ganska slöseri med pengar men väldigt kul!
 
Hanna och jag! 
 
Vi var där i ungefär en timme och det var jättekul! Kom hem ungefär halv 11 och då ringde jag till mormor. Åhh va glad hon blev, och jag också för den delen. Har inte pratat med henne sedan jag åkte till USA, och det var verkligen jättekul att vi kunde prata ett tag. Efter det har jag inte gjort så mycket och nu ska jag sova, imorgon ska jag på hockey i Portland. Kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0