Homecoming Dance

Hej! Igår (fredag) var det äntligen dags för min första och sista homecoming dance. Eftersom att många ser detta som väldigt stort så var vi lediga från skolan vilket jag tyckte var jätteskönt. Hade tänkt att sova länge men vaknade 8.30 och var jättepigg så det gick det ju sådär med.. Iallafall var jag hemma fram till ungefär halv två då jag, Hanna och Camy åkte till Pien för att göra oss i ordning tillsammans!
 
 
Vid halv fyra skulle vi vara hos Kyles mormor för att ta bilder med vår homecoming group. Min homecoming group bestod av mig, Camy, Pien, Hanna, Kyle, Hayden, Zane, Austin, Bryan, Colby, Shane och Tim. Så himla sköna och spontana människor, så en riktigt bra grupp!
Jag (som väldigt awkward på denna bild lutar mig framåt av någon anledning??), Shane, Zane, Austin, Bryan, Colby, Tim, Pien, Camy, Hayden, Kyle och Hanna.
Camy, jag, Pien och Hanna.
 
Kyles pappa är fotograf så han tog jättemycket bilder, som jag tyvärr inte har än, lägger ut dem när jag får dem. Så än så länge blir det bara iphonebilder från homecoming. Men ja, efter att tagit bilder i ungefär 40 min så åkte vi alla mot Salem och Buffalo Wild Wings, en restaurang man äter kyckling på. 
 
 
Det blev en tidigt middag på BWW med massa skratt och massa mat. Skämtar inte, jag tog en small size och jag åt typ 1/3 och var mätt.. 
 
 
Efter BWW så hade vi ungefär en timme tills homecoming dance'en började så vi bestämde oss för att åka och köpa Frozen Yoghurt. Jag tog smakerna banan, choklad och mango och det var så himla gott! Älskar verkligen frozen yoghurt!
 
Vid sju var vi framme vid Stayton High School och the field house där homecoming var. Har inga bilder där innifrån förutom dom vi tog vid photobooth'et.
 
 
Men ja, vad ska man säga om homecoming dance'en för att ni ska förstå hur det var. Tänk ett disco i sexan /sjuan med massa grind'ing... Haha nej men alltså, musiken var väl inte min favorit party-musik, och alla dansade även om det såg ganska fult ut, och med dansade menar jag dansa, inte hoppa upp och ner som man gör oftast gör på likande saker i Sverige.. Dansen var iallafall jättekul och verkligen något speciellt ;) En sak jag tyckte var jättekul var att folk inte är rädda för att fråga andra om de vill dansa, folk liksom bara kör och funkar de inte, så gör det inte det..
 
Malya (som vart homecoming-queen), Pien och jag på bowlingen.
 
Efter dansen så åkte vi tillbaka till Salem och till en bowlinghall. Vi som åkte var jag, MacKenzie, Malya, Hanna, Pien, Kyle, Colby, Tim, Zane, Austin och Logan. Vi bowlade i en och en halvtimme innan de stängde vid halv ett. Från Salem till Stayton tar det vanligtvis ca. 20 min.. Men för oss tog det en timme att komma hem pga. massa stop p.g.a. pumpor, felkörningar och skratt.. 
 
Jag kom hem vid halv två och sen somnade jag vid ungefär kvart över två, och imorse ringde alarmet på 6.30. Jag sov alltså 4 timmar och då var det bara att gå upp för att åka mot Willamette Mission Park och ett XC-meet, som jag inte ens skulle springa. Coach ville hälst att alla skulle komma dit, även de som inte skulle springa för att kolla banan, pga av att vi ska springa samma bana på Districts. Iallafall så var jag där och hejjade på de andra som sprang och sen åkte jag hem och har varit så trött resten av dagen.. Nu på kvällen kolla jag på Pitch Perfect och nu ska jag sova för jag är så extremt trött. 
 
Hade i alla fall en fantastisk homecoming. Första, sista och bästa! Kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0