Homecoming parade + game

Hejj! Idag var det sista dagen i skolan på homecoming-veckan, för imorgon (fredag) är vi lediga och på kvällen är det homecoming dance! Iallafall var det blue & gold-day idag, och därför hade jag helblåa kläder i skolan (dock inte på kvällen).. Vi hade bara lektioner mellan åtta och ett idag och de var bara 35 min långa och jag var bara på mina tre första för sen var jag i fieldhouse'et och målade planscher till paraden som skulle vara vid två! 
 
 
Som ni ser ↑ var vi väldigt posetiva till cross-countryn ;) Men efter att hela teamet gjort ca 10 planscher så gick vi ut och satte dem på en av killarna i lagets truck och så hade vi släpp efter där alla kunde vara. 
 
 
Paraden gick runt i hela Stayton och det vi gjorde var sjöng, kasta godis till alla som tittade (och ja. det var många som tittade) osv. Kul var det iallafall! Efter paraden så hade vi cross-country träning, vi spelade ultimate frisbee ungefär hela träningen.. Efter det åka jag hem och åt och sen tillbaka till skolan för footballgame!
 
Så himla fint påvägen från där jag bor ner till Stayton!
 
 
Eftersom det var vårt homecoming game var det jättemycket folk där och så hände det massor. Vi hade bland annat fyrverkerier och under halftime så presenterades homecoming king & homecoming queen, och det blev dom jag röstat på, Malya och Ben! Iallafall så var matchen jättekul som vanligt, och nu är det bara en hemmamatch kvar på fotbollssäsongen.. 
 
Jag och min blivande svenskpratande kompis Toren Ikea-Mario (ja, han heter ikea mario i efternamn, efternamnet förklarar personligheten, hilarous!!).. Som förövrigt lärt sig en fras /menning på svenska varje dag i 2 veckor.. ((Btw, kolla i bakrunden så ser ni min värdpappa som också ville vara med..))
 
Jag och första personen jag pratade med på Stayton High, Peter!
 
Jaa, efter matchen togs bilder med massa av spelarna i laget, för det är något man alltid gör här efter matcherna. Lägger bara upp två för alla bilder ser ganska liknande ut haha..
 
Hade iallafall en jättebra kväll och nu har jag varit hemma ett tag och det ända jag ska göra efter jag skrivit dethär är att fläta mitt hår och sen sova, imorgon är det homecoming dance! GALET TAGGAD!!
 

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Så himla kul du verkar ha där borta :D

Svar: Ja det har jag verkligen! :D
Lisa Johansson

2015-10-09 @ 09:41:08 - http://oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0