Måndag, tisdag, onsdag

Hejj! Så har inte skrivit något på de tre dagar av veckan som har gått. Började både måndag och tisdag morgon med att prata med Jacob. Förutom det tror jag inte det hände så mycket speciellt.. I måndags efter skolan och träningen så följde jag med Beth & Adam till Regis (den andra skolan i Stayton) och kolla fotboll, och igår tisdag efter träningen åkte jag bara hem och var hemma hela kvällen.
 
Vi åt hamburgare till middag vilket var väldigt gott! Berättade för dem om att vi har en dressing som heter "Amerikansk hamburgar dressing", vilket dom tyckte va jättekul för dom inte har det själva.. Sen kom vi fram till att det är samma sak som "Thousand Island"-dressing och därför tejpa Adam över det med "Traditional American Hamburger Sauce".. 
 

 
Idag var jag ganska trött under mina första fyra lektioner, men efter lunchen blev allt bättre.. Min andra lektion var dock ganska bra.
 
 
Jag och Lexi var de ända som gjort läxan så vi fick godis av läraren för det.. Och när jag sen sa att vi inte skulle få det i Sverige, vart alla väldigt besvikna och tyckte det var fel. Så när jag kommer hem ska jag lätt kräva godis för att göra läxorna;)
Resten av dagen (3 lektioner) gick väldigt fort. Efter skolan var det cross-country träning (som alla andra dagar). Vi sprang alldeles för många varv runt på banan och sen efter det körde vi styrka. Efter träningen så åkte jag, MacKenzie, Hanna och Pien till Mashita Teriyaki, en restaurang här i Stayton.
 
 
Jag åt Chicken Teriyaki vilket var väldigt gott! Och ja, vi tog det i "to go-boxar" för vi visste inte om vi skulle äta där förens vi fått maten..
 
 
Efter Mashita's så åkte vi tillbaka till skolan för Powderpuff träning! Powderpuff är amerikansk fotboll för tjejer (samma sak som flaggfotboll). Det var iallafall den första powderpuff-träningen och åhh va kul det var!! Jag ska iallafall spela Wide Reciever vilket är en position då man mest springer och fångar bollen, svårt att förklara när jag lärde mig alla regler till det i måndags.. Men ja, det ska bli kul!
 
 
Efter träningen så fick jag skjuts hem och sen dess har jag duschat, pluggat och nu ska jag snart sova. Imorgon har vi Cross-country meet efter skolan. Det är vid Stayton Middle School så kommer nog va många från Stayton där och kolla. Hoppas det är bra där hemma, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0