POWDERPUFF

Hejj! Temat för dagen var "When I grow up".. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig så hade vanliga kläder, dock så kom alla fram till att jag var utklädd till "foreign exchange student" då dom visste att jag velat göra det länge innan jag åka hit och då passade det lite till "när jag blir stor ska jag".. 
 
Tim som "uteliggare", bra framtidsplaner ;)
 
Iallafall gick skoldagen ganska fort och efter skolan var det träning och jag sprang inte så mycket idag häller.. Tycker det är jättetråkigt att inte kunna träna till max varje träning när jag gjort det i snart 2 månader.. Och vill inte missa tävlingen på lördag, så hoppas det känns bättre då.
 
Efter XC-träningen åkte jag och MacKenzie till Subway och sen tillbaka till skolan för POWDERPUFF uppladdning!
Jag, Gracie, Lexi & Hayley som taggar powderpuff!
 
Som uppladdning så träna vi lite och sen sprang vi några varv på tracken, och vid 7 börja första matchen som var mellan Freshmen & Juniors.
 
 
Efter att ha kollat på första matchen så var det vår tur att spela mot Sophmore's. Jag spelade i andra quatern (vi spela 2 quaters) i defence. Och det gick såå bra! Vi vann med 16-8 och gick då vidare till final mot Junior's. 
 
Efter en galet spännande final (med förlängning) så vann vi!! Helt sjukt hur glada alla var för vi ville verkligen inte förlora! 
 
Världens bästa seniors!! 
 
Och efter matchen togs maaasssa bilder. Dock har jag inte så många av dem vilket är synd, men men..
 
Jag och MacKenzie som var galet stolta över våra t-shirts!
 
Pien, Hanna, Peter (senior-coach) och jag!
 
 
Efter att varit kvar ett tag efter att vi vunnit åkte jag och massa andra till McDonalds och åt. Kom hem vid kvart över 10 och sen dess har jag duschat och fixat lite saker.. Nuu ska jag sova efter en helt galet kul dag! Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0