Senior Night, The Weekend, Mondaay

Har inte bloggat under helgen, så ska försöka sammafatta det mesta nu!¨
 
Fredag: Skoldagen var ungefär som alla andra dagar, förutom att efter 2nd period hade vi guide group, vilket är som ungefär mentorstid.. Och efter det hade vi möte i aulan om graduation, och så fick vi papper om att beställa cap och gown. Efter skolan var det XC practise, och efter det åkte jag inte hem. Jag, MacKenzie och Kymberlin gick till fotbollsplan där alla föräldrar till dom som spelar fotboll hade gjort massa mat, salader, efterätter osv till fotbollsspelarna. Men eftersom min värdmamma Beth (MacKenzies mamma) var där, så fick vi äta där också. 
 
Vid sex började senior night för Fotball, Cheer, band och Cross-country. Senior Night är när dom som är seniors i en sport får gå fram inför hela skolan och så berättar dom om ens framtidsplaner, vad man hoppas på att "accomplish" osv.. Mitt lät ungefär såhär: Lisa Johansson - Lisa is an exchange stundet from Sweden. She's escorted by her hostparents Beth and Adam Anundi. This is her first season doing CX and her favorite memory is the mudpit at the Ultimook Meet. Lisa plans to graduate her and than go back to sweden and finish two more years of high school, and than graduate again.
När jag stog framför hela skolan fick jag en balong, ett paket sour patch kids och blommor av coach. 
Jag, Pien och Hanna, som är klarat av Senior Night!
 
 
Efter senior night så var det ett fotballgame på skolan.  Vi spelade mot Cascade, vilket är våra största "enemies". Cascade High och Stayton High har varit fiender så länge alla kan minnas här, min värdpappa berätta om att när han gick på SHS så eldade Cascade High in deras mascot på våran fotbollsplan, så då åkte dom dit och gjorde detsamma fast mycket större. Det var så mycket folk där och tittade och det var helt galet. Hängde med alla jag brukar vara med och hela kvällen var jättekul.
 
 
Efter matchen så åkte jag, MacKenzie, Hanna, Pien, Kyle, Austin, Zane och Bryan hem till Kyle och hängde där till ungefär halv två. Vi kollade först på filmen The Cable Man och sen så spela vi spel, pingis och basket.. och lekte med massa helium balonger. 
 
När jag kom hem somna jag direkt och i lördags så prata jag med Jacob på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte jag till Shane och va med honom, Hayden och Camy. Vi spela massa olika spel, åt på subway och kollade massa videos. Kom hem runt tio och då var jag väldigt trött men kollade på en film och sen somna jag.
 
Igår (söndag) så var jag hemma hela förmiddagen och vid lunch åkte jag, MacKenzie, Elliot och Beth till Salem där vi först åkte till en sportaffär och jag köpte calf sleeves.. Sen åkte vi till Olive Garden där vi träffa Beths mamma och åt lunch där med henne. Efter det åkte vi till Best Buy där jag köpte skärmskydd till min mobil och sen åkte vi hem. På söndagkvällen åkte vi till "Grandma" Lourie och åt spagettimiddag. Det var huuuur mycket mat som hälst och huuur mycket dessert som hälst! Efter det åkte jag och MacKenzie till Youth Group och sen hem. 
 
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket från EF med s'mores-saker.. Innan jag somna prata jag med pappa och sen somna jag.
 
Idag vakna jag vid 7 och gjorde mig ordning, för vid 7.40 så ringde jag mormor på skype och prata med henne. Har inte skype'at med henne sen jag åkte och det var så kul att prata med henne! Min mormor är helt klart bäst!
Efter det åkte jag till skolan, sen XC och sen hem. Har inte gjort så mycket speciellt under kvällen och nu är klockan 10 och jag kom precis på att jag ska läsa några sidor tills imorgon, så det ska jag göra nu.. Hoppas ni har det bra där hemma, kram Lisa! Ska försöka bli bättre på att skriva haha^^.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0