Shooting & XC Meet

Hejj! Skoldagen idag gick relativt fort.. Dagarna här går ganska fort då det är ungefär samma rutin varje dag. Vakna, frukost, skola (samma lektioner varje dag), träning, äta och sova. Idag var det dock en "school-shooting" här i Oregon, så mycket prat har varit om det. Vi fick reda på det under lunchen och sen pratades det om det på varje lektion. På min sista lektion, som är Current Events, handlade hela lektionen om det och ganska många diskussioner kom upp.. Läraren frågade mig hur jag såg på allt det här och hur folk i Sverige reagerar på att det så ofta är skottlossningar i USA, och då väktes massa diskussioner om att vi inte kan ha vapen som dom kan här.. Speciellt i Oregon där du kan äga hur mycket vapen du vill utan att det något problem.. 
Men ja, jag berättade lite om att första steget för att minska skjutningar är ju att förbjuda vapen.. Men då sa ju alla "det är inte vapen som är farliga, det är personen bakom vapnet" men om personen bakom vapnet inte har ett vapen, så förhindras det ju. Sen var det lite kul när läraren frågade hur många som skjutit med vapen av alla i klassen under de senaste 2 veckorna, och då räckte 90% upp handen, inklusive jag.. Haha.
Men ja, nog om det.. Antar att min förklaring på vad som hände var väldigt dålig. Men så får det vara. 
 
Efter skolan hade jag XC meet. Tävlingen var här i Stayton så åkte dit med MacKenzie och Kymberlin efter skolan och så hjälpte vi till med lite saker när vi kom dit.
 
Jag startade ungefär vid fem, och mitt lopp gick väl sådär.. Kan aldrig säga att jag är nöjd när jag sprungit en 5K.. Tyckte mycket mer om när vi sprang 3K's.. 
 
 
När jag kom i mål fick jag iallafall en påse med kakor och fruitwater av Beths mamma /min "värdmormor". Var så hungrig och kakorna var så goda, så åt hela burken, dock var den inte så stor..
 
Kom hem runt sju /åtta och då åt jag middag och sen efter det har jag duschat och nu ska jag snart sova. Imorgon är det FREDAG!! Efter skolan och träningen så ska jag till ett "hunted house" med lite kompisar. Det ska bli kul men också galet läskigt.. Kram Lisa♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0