Tisdag

Tisdagens outfit i en ganska så suddig bild..
 
Hej! Igår var det ännu en dag av spirit-week här på SHS. Temat var "decades", men jag hade inget att ha på mig som passade in, så jag hade bara vanliga kläder. På lunchen spelade vi just dance i matsalen /kafeterian och förutom det vet jag inte riktigt vad som var speciellt, men skoldagen var kul iallafall!
Efter skolan var det XC-träning, jag har ont på sidan av vaderna så var inte med och sprang hela tiden vilket var väldrigt tråkigt.. Men efter träningen kom Beth och hämta mig och då hade hon varit och hämtat min och MacKenzies tiedye tröja från Stayton Sports och dom hade tryckt dem!
 
 
Så ser min powderpuff-tröja ut! Efter det åkte vi till Salem och Costco. Och Costco var veeerkligen (!!) en upplevelse. Costco är en affär som man måste ha ett costco-card för att få handla i och allt säljs i stora förpackningar.
 
 
Efter att spenderat ganska mycket tid där så såg vår kundvagn ut såhär. För att förklara hur stor kundvagnen är så var den tillräkligt bred för att två barn skulle kunna sitta i den längst bak.. Alltså den var enorm! Och allt vi handlade kosta ca 350 dollar, och kan verkligen säga att man fick mycket för pengarna, för allt vi köpte skulle kosta det dubbla i Sverige.
 
Efter costco åt jag en varmkorv och sen åkte vi hem med all mat. Spenderade resten av kvällen hemma och sen prata jag med pappa om vad jag ska göra med mina vader då det gör jätteont när jag springer, och sist så somna jag! Kram Lisa♥
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0