Tuesday 10/27

Såhär fin va himlen imorse när jag skulle åka till skolan!

Hej! Såå idag vaknade jag runt halv sju, och halv åtta åkte jag, MacKenzie och Elliot till skolan. Vi stannade på The Daily Buzz (lokalt drive-thru kaffé)  och jag köpte en vaniljlatte och chokladmuffins till frukost.. Nyttiga livet i USA.. Kom iallafall till skolan lagom till åtta och då hade jag math block, där jag bara gjorde min matteläxa. Sen hade jag engelska, där vi gjorde klart våra prov vi börja med igår. Sen var det sociologi och yearbook, och sen lunch. Efter lunch hade jag collage algebra, u.s history och sist current events. I current events skriver vi en uppsats om vad fördelar och nackdelar med att marijuana nu är lagligt i Oregon.. För ja, för er som inte visste det är det nu lagligt här där jag bor att röka marijuana, och här i Stayton /Salem, finns det redan potshops.

Efter skolan gick jag, Kyle, Kymberlin och Hanna till extra math, för att hänga där och göra lite matte. Det kom in en tjej och fråga om hon kunde gå från algebra 1 till collage algebra, och Mrs. Stutzmans (min mattelärare) svar var "You can't go to collage algebra without algebra 2. It's impossible. The only ones who can make it are the foreign exchange students who were born smart" och hon syftade på mig och Hanna. 


Vid fyra åkte jag och Hanna hem till henne och jag var kvar där till halv nio ikväll. Vi satt och pratade, gjorde dinusarieformade chicken nuggets till kvällsmat och pluggade lite matte. Blev hämtad av MacKenzie vid halv nio och då åkte vi hem och nu har jag varit hemma ett tag. Ska snart gå upp och duscha och sen läsa igenom lite historiasaker, för har prov i U.S history imorgon och har knappt läst något om det.. Men tror jag kan det mesta ändå för vi går igenom det mesta på lektionerna.. Ha det bra, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0