Winterhawks game, Washington Square osv..

Hej! Så det vart lite dåligt med bloggningen i helgen.. Så skriver om vad jag gjorde nu.
 
Lördag: Så i lördags vaknade jag vid nio troende att vi skulle åka upp till Portland vid 12-1 ungefär för att gå på en hockeymatch på kvällen.. Dock blev det ändrade planer så vi åkte inte förens klockan fyra.. Så vid fyra åkte vi upp mot Portland och påvägen stanna vi på Dairy Queen och jag åt min första blizzard.
 
Min första blizzard blev en Brownie Cookie Dough och det är sjukt hur god den var! Rekomenderar verkligen alla som åker till USA att testa DQ's blizzards!
Iallafall så kom vi till Portland lagom till att åka till Moda Center där winterhawksmatchen var.
 
 
Vid sju började matchen och även om jag vanligtvis inte kollar hockey så speciellt ofta så var det väldigt kul! Vi kom hem runt 11 på kvällen och då gick jag och la mig och sov direkt för var väldigt trött..
 
Söndag: 
 
Så igår vakna jag vid åtta ungefär för att vid nio följde jag med Beth, MacKenzie och Elliot till kyrkan. Vi var där i ungefär en timme och sen åkte jag, Beth och MacKenzie till Portland och Washington Square Mall för att hitta klänningar till homecoming. Att hitta en klänning var verkligen inte det lättaste. Jag ville inte spendera alldeles för mycket på en klänning jag visste att jag aldrig mer skulle ha användning för, och jag ville också hitta en jag gillade. Och dom två sakerna går ofta inte ihop. Efter 3-4 timmar hittade jag iallafall en klänning på Abercrombie. Den är väldigt enkel och kanske inte "typical homecoming", men whatever, jag gillar den och jag kommer troligen ha användning för den någon mer gång. Bild på klänningen kommer på fredag (när det är homecoming).
 
Köpte även ett par skor att ha! Eftersom jag inte är bra på att gå i klackskor ((jag är värdelös)) så fick det bli ett par ballerina skor jag velat haft väldigt länge (skrev ett blogginlägg i våras om att jag ville ha dem). Är så sjukt nöjd med dem!
 
 
Efter Washington Square åkte vi till Walmart och köpte vita t-shirts. Vid fyra hade vi powderpuff-träning och efter det så gjorde vi tiedye t-shirts vilket var så kul, men också ganska kaos då hälften inte hade någon aning om hur man gjorde (inklusive jag). Min blev faktsikt ganska bra för att vara första gången jag gjorde en, så jag är nöjd. Bild kommer på onsdag när jag ska ha den på mig på powderpuff-football matchen.
Kom hem runt sex och sen var jag bara hemma hela kvällen. 
 
Måndag ((idag)): Idag så var det första dagen av SPIRIT-WEEK här på Stayton High School. Temat för dagen var Disney vs. Marvel, vilket resuterade att jag hade på mig en Minion-tshirt (ville inte köpa något och Beth hade en jag kunde låna). Har dock inga bilder från dagen, vilket är ganska dåligt då många verkligen gick ALL IN med kostymer. Efter skolan va det XC-träning, men körde inte hela träningen för har ont i smalbenen.. Så det var inte så kul.. Kom hem vid halvl sex och skulle egentligen åkt och kollat på male volleyball men var så trött så stannade hemma och vilade. Har inte gjort något mer idag och nu ska jag sova, ha det bra, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0