EF welcome orientation + shopping

Vi som har Linda som IEC: Dan, Shu, Alfred, jag, Hanna & Pien.

Hej! Dagen började med att jag pratade med Jacob i ungefär en timme. Vid halv 11 åkte jag med Linda och Pien till Dallas (ca. 50 min från Stayton) för vi skulle på EF welcome orientation meet. För alla som åker med EF är det obligatoriskt att vara på ett sånt möte, och det vi gjorde var att umgås, äta och ta bilder. Träffade en annan utbytesstudent från Sverige vilket var kul! 

Efter träffen så åkte jag, Linda och Pien till Salem Downtown Mall där vi även mötte Hanna och hennes familj. Vi var där i några timmar men det ända jag gjorde var att betala mitt mobilabonnemang och sen köpte jag även lite saker på Bath & Body Works.
 
Det jag köpte på Bath & Body Works. Två stycken lotions i dofterna Warm Vanilla Sugar och Marshmallow Pumpkin  Latte, och en duschtvål i samma doft som en av lotionerna.

När vi kom hem från gallerian så gjorde jag lite läxor och sen har jag inte gjort så mycket mer.. Imorgon börjar skolan klockan nio (det gör den varje måndag), vilket är väldigt skönt! Ha det bra, kram Lisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0