Permanent värdfamilj!!

Har velat skriva om detta i 2-3 veckor nu, men eftersom det inte varit "officiellt" så har jag väntat.. Men nu äntligen kan jag skriva det: Jag har en permanent värdfamilj!!
 
Okej, ska förklara det här så enkelt jag kan. För er som inte riktigt fattat det så hade jag ingen permanet värdfamilj när jag åkte till USA utan jag hade en "välkomstfamilj". Anledningen till detta vet jag inte riktigt.. Vet bara att många som åker med EF får välkomstfamilj före permanet familj. 
Men jag åkte iallafall till USA vetande att jag skulle bo hos Linda tillsammans med en tjej från Nederländerna (Pien) i ungefär en månad. Och det tog ungefär en månad tills jag fick en permanet familj. 
 
Familjen jag ska bo hos består av en mamma (Beth) och en pappa (Adam) och tre barn, vara två bor hemma (MacKenzie och Elliot) och en (Cameron) är med i USA:s marinkår. Dom bor ungefär 4 miles utanför Stayton (har dock inte varit hos dom), men Linda (som varit där) sa att det var jättefint /stort så det blir nog bra!
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Flyttar dit på måndag iallafall, så på söndag ska jag packa ihop alla min saker. Skriver mer om allt senare men har ni några frågor är det bara att fråga.. Kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0