The best team there is

Hejj! Somnade väldigt sent (för att vara mig) igår, så när jag vaknade 6.15 var jag vädigt trött.. Men gick upp, gjorde alla saker som ingår i min morgonrutin och sen fick jag och Elliot sjukts av Adam till skolan. Eftersom jag bor 4 miles utanför Stayton måste jag alltid ha skjuts om jag vill någonstans, men familjen har fyra bilar så oftast kan någon köra.
 
Skoldagen gick relativt fort och missade sista lektionen för hade cross-country meet. Vi åkte från skolan vid 2.30 och det tog ca 30 min till där meet'et var. Det var dessutom våran skola som anordna meet'et.
Jag startade iallafall vid kvart över fem och loppet gick inte så bra.. Har inte skrivit något om att jag varit förkyld sen i lördags, men det har jag iallafall. Dock är det så att här tränar man även om man är sjuk (beronde på hur sjuk man är såklart), så om man bara är förkyld så får man springa ändå.. Och jag ville ändå springa så! Men ja, eftersom jag är täppt i näsan sprang jag med munnen öppen och fick så ont i halsen och när jag kom imål såg alla i teamet att jag knappt kunde andas/grina för hade saliv i hela munnen.. Men ja, det vart bättre efter att jag drack vatten osv.. 
Beth och Adam var iallafall där och tittade /hjälpte till så tänkte åkta med dem hem hem, men åkte bussen för alla i teamet var så taggade haha.. Beth hämta mig vid skolan och påvägen åkte vi förbi Linda och hämta min nya ryggsäck.. Dock när jag kom hem och öppna den var den lite mindre än jag trodde.. Så ska nog till Salem på Söndag och byta den. Har inte gjort något speciellt sedan jag kom hem, ska snart sova.. Kram Lisa♥
 
Påvägen hem i bussen när jag tog en selfie med Shanes selfie-stick med nästan hela teamet. Tycker verkligen om vårt XC-team, alltid så himla bra stämning och eftersom att jag spenderar minst 2 timmar med dem varje dag blir man väldigt nära alla snabbt! Stayton Eagles XC - the best team there is!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0