Ultimook Race

Hej!! Igår efter en bussresa på ca. 2 timmar så kom vi äntligen fram till Tillamook och campingen för Ultimook Race. Det första vi gjorde var att äta och sen sätta upp tälten innan det blev mörkt. När det sen lite senare blev mörkt så kollade vi på någon film men det blev lite långtråkigt så jag och några andra i teamet gick ut och gick på majsfältet i mörkret utan lampor.. Något som både kan va väldigt kul men också väldigt läskigt!
Mina tältkompisar Pien, Hanna och Ashley!
 
Kom tillbaka till tältet runt midnatt och sen somnade vi ett tag senare!

Idag vaknade jag ungefär halv sju och då var det bara att gå upp, packa ihop sina saker och gå mot frukosten! Till frukost fick vi Biscuit & Gravy, vilket inte direkt var det godaste jag ätit.. 
 
 
Efter det joggade vi hela banan, kollade på de andra racen och sen var det snart dags för att värma upp och springa!
 
Stayton Cross Country Girls Varsity - Camy, Sadie, Ashley, Kymberlin, jag, Hanna och MacKenzie.
 
Vet inte riktigt när jag + alla det andra som sprang Girls Varsity startade, men vårt lopp var iallafall 5km. Dom fem kilometrarna bestod av löpning, korsa en 20-30m lång lergropp, korsa 2 flodar och springa igenom ett majsfält! Hur trött jag än var när jag kom i mål, så hade jag galet kul!
 
Efter att alla i teamet kommit i mål tog vi lagbilder och sen sprang alla och hoppa ner i lergroppen igen.. Vilket resulterade lera bokstavligen överallt!
Stayton Cross-Country team ♥♥ Grym team-spirit!!
 
Efter massa lerkrig så sprang vi till floden där alla badade/ tvättade sig (och nej de var inte varmt). Vi åkte hem runt tre på eftermiddagen, stannade på McDonalds påvägen hem och kom hem runt sex. Har inte gjort så mycket mer än ätit, duschat och kollat youtube sen jag kom hem.. Klockan är 10 just nu och ska nog snart sova för är jättetrött. Hoppas ni har det bra, kram Lisa♥
 
Här är lite mer bilder från helgen:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0