Delirium TourEfter att ha varit hemma största delen av söndagen så åkte jag, Camy, Shane och Hanna mot Portland på eftermiddagen. Vi åt middag på en thailändsk restaurang i downtown och sen åkte vi mot the Moda Center för att se Ellie Goulding. Konserten började vid sju och förbandet var Broods, vilket jag tyckte va helt okej då jag fanatiskt gillar dom! 


Tror att Ellie Goulding konserten började runt åtta, och superbra var det verkligen! Hon var så himla bra live och det var en så bra show. 

Kom hem runt midnatt och då somnade jag direkt. Igår var det måndag och skoldagen gick ganska fort. Efter skolan hade jag träning och sen på kvällen var jag med MacKenzie, Tim och Zane. Bakade en reeses tårta och satt och snackade i några timmar. 

Idag är det tisdag och har just nu min third period, vilket är T/A for Mr. Shields. Vi snackar om andra världskriget och jag och Hanna pitchar in med massa skandinaviska kommentarer. 

Slutar skolan vid 12.45 idag för vid ett åker vi mot Yamhill Carlton och till en friidrottstävling. Ska springa 800m och 1500m. Är ganska nervös men de gör nog bra, kram Lisa❤️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0