Helgen + måndag & tisdag


Sammanfattar helgen + måndagen och tisdagen med de få bilder jag tagit. I lördags så hade jag friidrottstävling i Oregon City, och på kvällen så var jag med MacKenzie, Zane och Bryan. I söndags var jag och prova klänningar till prom, och hittade en på Macy's som jag tyckte var superfin. Kollade även på skor men hittade inga så när jag kom hem beställde jag ett par klackar från Steve Madden. I söndagskväll kom även Nathan hit och fråga MacKenzie till prom. Kenzie var inte hemma när han kom hit, så jag satt och prata med honom i 2,5 timmar innan hon kom hem.

I måndags efter träningen så åkte vi till Portland och till flygplatsen. Vi åt middag på en restaurang där då det var grandma Louries födelsedag, och när vi satt där så kom Cameron och överraska henne, och nu ska han vara hemma i 2 veckor. 

Igår hade jag friidrottstävling och sprang bara 400m och 4x400m. Gick väl helt okej och när jag kom hem var jag supertest men hann prata med pappa lite. 

Idag är det onsdag och är ganska så trött. Efter skolan är det träning och sen ska jag nog bara hem. Ska försöka bli bättre på att skriva lite mer här på bloggen. Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0