22 Februari 2016

 
Hej! Idag så var det måndag, vilket betyder gå upp tidigt och gå till skolan. Som tur är så börjar vi nio på måndagar, vilket var vädligt skönt och behövligt. Idag så hade vi 37 minuters (??) lektioner istället för 42 som vi vanligtvis har på måndagar. Vi hade speciallschema då vi hade guide group. 
 
Iallafall så börjar min skoldag med anatomi. Idag så svarade vi på lite frågor om vävnader och så förhörde jag och Everett varandra på dem. Vi ska lära oss lite olika sorters vävnader, vilket är ganska svårt att göra på engelska, men jag gör så gott jag kan! Efter det så hade jag communications och vi har redovisningar denna vecka så några redovisade sina tal inför klassen, dock så vart det inte min tur än så jag får en extra dag att träna på mitt tal. Efter det så hade jag guide group, T/A och government. Till lunch åt jag pannkakorna jag gjorde igår, vilket var supergott! Efter lunch så hade jag först trigonometri, vilket jag har prov i imorgon, så vi gick bara igenom lite som var bra att veta inför provet. Sen så hade jag fysik och sist math block. Ganska skön skoldag (som alla här) och efter skolan åkte jag och Hanna hem till henne och var där.
 
 
Vi åt lite mellanmål och sen så gick vi ut och gick då det var jättefint väder. För en gångs skull så regnade det inte på hela dagen, vilket det oftast gör här. Iallafall så sken solen och vi gick ungefär 8 km och sen så kollade vi på "Ung och bortskämd". Åkte hem från Hanna vid åtta och när jag kom hem låg ett paket från Abercrombie där. Jag hade beställt en ny bikini och ett par vita jeans. Vart såklart jättenöjd så är riktigt taggad på i sommar då jag kan använda det. Nu ska jag sova, kram Lisa♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0