Fem sminkfavoriter

 
Benefit Hoola Bronzer - Detta är verkligen min absoluta favoritbronzer. Har haft den i mer än två år (kanske inte så hygieniskt) och använt den nästan varje dag. Den har verkligen hållt jättelänge och funkar fortfarande lika bra. Helt klart värd pengarna och ska köpa en ny innan jag åker hem från USA som jag har när denna tar slut, då den är lite billigare här! 
 
Urban Decay Eyeshaddow Primer Potion - Köpte denna i våras i Berlin och har använt den nästan varje dag sen dess. Jag har ganska synliga blodådror på ögonlocket och denna + hudfärgad ögonskugga täcker det jättebra och ger ett bra och naturligt resultat. Burkar också använda den innan jag sätter på annan ögonskugga och det gör verkligen att det håller längre. Jag har i färgen "Eden", vilket är den som är matt och hudfärgad av Urban Decays ögonskugsprimers.
 
MAC Pro Longwear Concealer - Köpte även denna i Berlin i våras och sedan dess har det varit min favorit concealer. Använder den dock inte varje dag då den är väldigt tjock, så när jag inte använder annat smink i ansiktet brukar jag bara ta Maybelline Age Rewind Concealer, som också funkar väldigt bra! Men när jag använder den täcker den jättebra och creasar (sätter sig under ögonen) inte. Det ända jag kan se som negativt är att pumpen "pumpar" upp vädligt mycket, så man får vara försiktig för man kan lätt få för mycket produkt.
 
Urban Decay Eyeshadow (Foxy) - Använder denna ögonskugga tillsammans med UDs ögonskugsprimer dagligen. Började använda den i Naked Basics paletten, men sen använde jag slut på den och då passa jag på att köpa den enskilt, och förpackningen är verkligen så himla fin! Rekommenderar den verkligen!
 
Tarte Colored Clay Tinted Brow Gel - Efter att glömt min Benefit Grow Gel hemma när jag åkt till New York så gick jag in på Sephora för att köpa en ny. Dock så tipsade hon som jobbade där mig om denna istället och sa att den var bättre (+ att den var lite billigare) så jag testade den och den var verkligen så himla bra! Mycket enklare att få ett jämt resultat än med den från Benefit och borsten var tunnare så gick att få ett naturligare resultat. Har använt den varje dag sedan dess (ibland tillsammans med ögonbrynspuder) och den funkar jättebra. Det negativa med den är dock att jag tror att den håller på att torka ut /ta slut. Men ska lätt köpa en ny när den är helt slut för den är så snabb och enkel!

Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

jag har hört så mycket bra om "hoola" :)

Svar: Jaa den är verkligen superbra!
Lisa Johansson

2016-02-17 @ 07:08:41 - http://merakibeauty.se
Postat av: Sarah

Kul o få veta vilka dina favoriter e :)

2016-02-17 @ 13:54:44 - http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0