Fullt upp - PDX, Troye Sivan, Super Bowl

Hej! Det har gått ett tag sedan jag bloggade senast och har gjort väldigt mycket intressant senaste två veckorna, så förlåt för att jag inte skrivit om något. 
 
 
Så förra veckan såg ungefär ut såhär. Hade avskedsmiddag för Melissa som åkte tillbaka till Costa Rica i torsdags och drack massor av jordgubbssmooties (som jag gjort denna vecka också). Upptäckte också Hershey's smores cupcake mix vilket jag nu sedan dess gjort fyra paket av.. De är så sjukt goda! Och se blev det såklart även lite basket på det.. Veckan var inte jättespeciell men helt klart superbra! Precis som alla andra veckor här, älskar att bo här!
 
 
Helgen var verkligen en av de bästa sedan jag kom till USA. Började lördagsmorgonen med frukost utomhus med Hanna. Vi hade gjort scrambled eggs, rostat bröd och jordgubbslemonad. Det var verkligen en superbra start på dagen. Vid ett ungefär åkte jag och Hanna ner till skolan där det var danstävling som inleddes med att skolans dance-team dansade med massor av killar och imiterade Justin Bieber. Vi var dock bara kvar där till ungefär halv fyra, för då åkte jag, Hanna, Pien och Toren mot Portland och downtown. Jag och Hanna skulle nämnligen gå och se Troye Sivan, och Pien och Toren kunde då skjutsa oss och samtidigt ta en date i downtown Portland. 
 
 
Vi köade i tre timmar ungefär och det resulterade ståplatser ungefär 5-6 meter ifrån Troye, och det var helt sjukt! Verkligen bästa konserten jag varit på. Han är verkligen så duktig och rekommenderar verkligen er att gå och se honom när han kommer till Stockholm i maj. 
 
 
Efter konserten (vid ungefär halv 11) drog jag och Hanna till Powell's (en bokaffär i downtown) och där mötte vi Pien och Toren. Vi hängde där tills dom stängde vid 23 på kvällen. Helt sjukt hur sent affärer är öppna här. Men ja, jag köpte faktiskt en bok som jag är lite taggad på att läsa även om jag nästan aldrig läser böcker. Efter att Powell's stängt så gick vi till VooDoo Doughnuts och köpte munkar. Alltså om ni nån gång är i Portland måste ni verkligen åka dit. Munkarna är så sjukt goda och det finns så himla speciella sorter. Man kan typ få donuts med bacon, flingor osv på.. Dock så köpte jag och Hanna bara med Oreo, vanliga, Maple Syrup och Choklad. 
 
Att gå igenom downtown Portland på natten är väl kanske inte det säkraste man kan göra.. Det är så mycket hemlösa och väldigt många röker marijuana (det är lagligt här). Men allt gick iallafall bra! Vi åkte hem runt ett och kom hem en timme senare. Hanna sov hos mig till söndagen och då hade vi Super Bowl Party!!
 
 
Så i Söndags var det SUPER BOWL SUNDAY och därför så hade jag och Kenzie ett Super Bowl Party. Alla kom runt tre på eftermiddagen och efter det kolla vi såklart på Super Bowl, spela biljard, åt massor och hade det allmänt bra. Själv kolla jag inte så mycket på själva super bowl, för tycker det är roligare att umgås.. Men kollade på halvtids-showen och den var så bra! Inte nog med hur fantastisk Beyoncé var så relesade hon hennes värdsturne iår. Jag och Hanna blev ganska taggade och vill sjäkvklart försöka få biljetter till när hon kommer till Stockholm. Men vi får se hur det blir med det.
 
Vid nio drog vi ut och gjorde en lägereld där vi elda upp det mesta av vårt skolarbete från första terminen. MacKenzie brände även alla sina saker från sitt ex, vilket kanske var lite omoget /konstigt.. Men whatever, kul hade vi!! 
 
 
Alla åkte hem runt halv 11 då det var skola dagen efter. Hade en så himla bra och lyckad helg! 
 
 
Denna veckan har också varit väldigt bra. Har spenderat väldigt mycket tid med Hanna, och även tränat ganska mycket. Känner verkligen att jag måste börja träna mer.. Sedan cross-country säsongen har jag inte tränat regelbundet, vilket jag tycker är lite jobbigt. Men iallafall så gick jag och Hanna 1,5 mil och sen har jag kört 2 cardio pass med Beth. 
 
Idag så var vi lediga vilket var väldigt skönt. Åt chipotle till lunch med MacKenzie, Tim, Austin och Zane och på kvällen var jag på tre basketmatcher. Väldigt bra fredag!
 

Ska försöka uppdatera mer nu framöver så det slipper bli sånna här inlägg som sammanfattar allt jättemycket.. Hoppas ni har det bra för det har jag verkligen! Kram Lisa♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0