Hemmasöndag, andra terminen & tennis

 
Igår så var det söndag. Jag började dagen med att dricka en freckled lemonade som var supergod! Har verkligen börjat tycka om lemonade utan kolsyra. Efter det så pratade jag lite med Jacob, och sen tog jag det bara lugnt resten av dagen tills på kvällen då vi åkte till Adams mamma och pappa och åt middag. Vi åt pasta med räk-alfredo, vilket var jättegott! Jag, Kenzie, Kyle och Hanna åkte dock därifrån tidigare än de andra för vi åkte till youthgroup där Abbie (en kompis från skolan) höll ett tal om vad hon gjort för att komma närmare Gud och nå sina mål bättre. Det var verkligen ett bra tal, och hon hade gjort så coola saker som att åka till Mexico och Haiti för att hjälpa till på sjukhus. Hade iallafall en bra söndag, skönt att ta det lugnt ibland!
 
Idag var det en ny termin i skolan. På min skola (Stayton High School) så slutar inte första terminen vid jullovet, utan den slutar när halva skolåret gott, och eftersom att vi började i mitten av September så är det nu det gått 18 veckor (ett skolår här är 18+18 veckor) och därmed börjar andra terminen. Så nu har jag ett nytt schema och det är väldigt annorlunda mot mitt gamla. Kan skriva lite mer om det i ett enskilt inlägg. 
 
 
Skoldagen kändes väldigt lång för det hände så mycket, och mycket var annorlunda. Efter skolan åkte jag och Camy hem till henne och sen åkte vi och spela tennis. Jag har aldrig spelat tennis förut (förutom på idrotten i högstadiet någon gång) men det var jättekul så vi spela i nästan två timmar. Märktes dock att jag var mycket sämre än Camy som går på tennis. Efter att vi hade spelat åkte vi till Shane och var där i ungefär en timme. Vi satt mest och snacka, och sen kom även hans katt Henry hem som varit borta i ungefär två veckor.. Så det var bra!
 
Vid sju åkte jag till Zane och därifrån åkte vi + MacKenzie och Austin till DairyQueen. Jag åt ingenting för jag och Kenzie skulle hem och äta middag en halvtimme senare, men umgicks lite med dom och sen så åkte vi hem. Efter det har jag inte gjort något speciellt och nu ska jag snart sova. Ha det bäst, kram Lisa♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0