IKEA, sushi och myskväll

 
 
Hej! Så igår spendera jag en heldag med Hanna och Camy. Camy kom och hämta mig vid tolv ungefär, och så åkte vi och hämtade Hanna och sen mot Portland och IKEA. Väl framme på IKEA så åt vi "swedish meatballs" och sen gick vi runt i hela ikea i typ en och halv timme. Avslutade ikea-besöket med att köpa marabou och lite andra svenska saker. 
 
Efter IKEA så åkte vi till Keiser och till World Market och Ulta. Från World Market fick jag med mig ett ballerina-paket och på ulta köpte jag en mascara och en brow wiz. Efter det åkte vi till Camys pappa som bor i Keiser, och var där ett tag innan vi åkte och åt sushi. Tycker verkligen om sushi så det var jättegott, och sen åkte vi hem till mig för att sova här. Vi badade lite jacuzzi och sen somna alla tre framför netflix. 
 
Även om vi somnade ganska tidigt var det en jättebra lördag med riktigt bra vänner! Imorse vaknade vi runt åtta och då åt vi kanelbullar till frukost och sen åkte dom hem. 
 
 Ikea adventures!!
 
Fick med mig tre marabou kakor + lite annat från IKEA, och en Tarte Mascara och Anastasia Brow Wiz från Ulta.

 
Idag är det alla hjärtans dag, vilket firas väldigt mycket här i USA, och från vad jag sett på instagram och snapchat vädligt mycket hemma också. Själv så har jag bara tagit det lugnt och pratat med Jacob. Saknar honom så mycket♥ Ikväll kommer lite kompisar hit och så ska vi ha middag och gå på bio. Hoppas ni där hemma haft en bra alla hjärtans dag, kram♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0