MacKenzies födelsedag, basket, IKEA

 
Hej! Så i torsdag var det MacKenzies födelsedag! Efter skolan så åkte jag och Beth och köpte 35 stycken heliumbalonger och sen så åkte vi hem och bakade cupcakes och började fixa ordning lite inför MacKenzies överraskningsfest. Runt åtta på kvällen kom alla som skulle komma hit och så planerade vi det sista, och sen när MacKenzie kom hem från dansträningen vid halv nio så överraska vi henne med en fest. Hon hade verkligen ingen aning så hon blev så himla glad, vilket var superkul! Resten av kvällen var jättebra, vi sköt raketer (vilket egentligen är olagligt att göra i Oregon) och så tror jag vi "andades in" all helium från alla balonger. Kvällen vart iallafall jättebra!
 
Igår (fredag) så hade vi 45 minuters lektioner i skolan för mellan andra och tredje lektionen hade vi senior meeting i aulan. Dom gick igenom mycket om graduation, prom och senior skip day (kanske blir six flags!!). Vi räkna även ner till graduation som det mindre än fyra månader kvar till (!!). Helt sjukt hur fort tiden har gått.
 
 
Efter skolan så åkte jag, Hanna och Camy till Salem och så åt vi på Chipotle. Det är verkligen så himla gott! Efter det åkte vi till walmart och som vanligt tog det lite extra tid där då man alltid hittar spännande saker. Köpte dock inget speciellt. Efter det åkte vi tillbaka till Stayton och till skolan där det var basketmatch mot Cascade. Cascade High School är verkligen våran "rival-skola", alla bryr sig om matcherna mot dem så mycket mer än mot andra lag. 
 
 
Dock så förlorade både tjejerna och killarna från Stayton.. Men killarnas match var jättejämn och Cascade vann med 2 poäng i förlängning, så det var verkligen synd. Efter matchen så åkte jag bara hem och var ganska trött så somna tidigt.
 
Idag så vaknade jag vid halv nio och gjorde mig ordning snabbt förr vid halv 10 kom Zane och Hanna och hämta mig och så åkte vi mot Portland och Parkrose High School där MacKenzie hade danstävling. Vi kom dit strax efter 11 och då var det ungefär en timme tills Kenzie skulle dansa, så vi kolla på de andra lagen och sen på SHS Highlights. Dom var som vanligt superbra! Hann träffa Kenzie ett tag efter och pratade med henne, och sen åkte vi därifrån och till IKEA (som låg ca. 5 minuter därifrån).
 
 
Vi gick igenom hela IKEA och sen så åt vi lunch där också. Svenska köttbullar♥. Fick även med mig en marabou kaka hem! Efter det så kom vi på att vi skulle åka till Washington då det är bara över columbiafloden från IKEA, alltså typ bara 10 minuter. Så vi åkte över till Washington och sen vände vi och åkte tillbaka till Oregon och sen tillbaka till Stayton.
 
Kom hem för ungefär en timme sen och nu har jag kollat youtube och ska snart fixa ordning mig lite för att ikväll ska jag och äta med Camy + hennes familj och sen ska jag och Camy på bio. Vi ska troligen se "how to be single" men den är rated R, dvs det är 18-årsgräns. Så får se hur det blir, hoppas att jag kan komma in trots att jag är 17.. Lite kul är det ju ändå att det är 18-årsgräns på filmen här i USA, men i sverige är den barntilåten... Liksom vad kan vara tillåtet för 7-åringar i Sverige men inte för 17-åringar här? Aja vi får se hur det blir med det. Ha det bäst, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0