Sista basketmatchen osv

 
Hej! Igår så var det den sista hemmamatchen i basket här på Stayton High School. Vi spelade mot Philomath (som är bäst i oregon, dom vann state förra året), och tror att vi förklora alla matcher mot dem. Iallafall så förlora varsity boys jättestort, vilket var synd. Kollade även på Piens match och hejade massor på henne (och hennes lag).
 
Vi hade även matteprov (trigonometri) igår. Provet var väldigt lätt men gjorde lite små slarvfel ändå, är verkligen som åttan/nian här. Vi får även ha "note cards" på proven, där man får skriva ner vad man vill innan så att man kommer ihåg det. Iallafall så fick vi även tillbaka provet idag och jag fick A så det var ju bra iallafall. 
 
 
Idag så hade vi en vanlig skoldag. Inte mycket speciellt hände förutom att jag hade goverment prov. Gick även runt med Everett och hjälpte han sälja kakdeg, då alla såklart vill köpa det av en utbytesstudent ;) Efter skolan så hängde Hanna med hem till mig. Jag var så himla trött så tror jag sov i en halvtimme efter att vi kommit hem, och sen så gjorde vi egg & bacon. På kvällen satt vi bara och pratade med min värdfamilj och sen kom MacKenzie på att vi skulle testa göra "overnight oats".
 
Så vi mixade ihop mini-havregryn, almond milk, blåbär, mosad banan och sirap, och det ska tydligen vara gott. Hoppas på det bästa då! Efter det så har jag bara dushat och nu ska jag sova, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0