Vårväder & job-day

 
Hej! Igår så var skoldagen ungefär som vanligt. Det var jättefint väder under hela dagen. Verkligen vårväder! Solen sken och det var runt 16+ tror jag. Så efter skolan besluta jag, Hanna och Pien oss för att åka till Dairy Queen och köpa blizzards (ungefär som mcflurry) och sen åkte vi till sublimity park och satt där och åt våra glassar och bara hade det skönt. Jag åkte hem runt 17 för skulle spela tennis på kvällen med Camy, Shane och Hayden.
 
 
Dock så blev det inte så för precis när jag kommit hem och bytt om så ringde Camy och sa att alla hennes tennisbollar var i hennes bil som var hos hennes pappa i Salem (hon kör hennes pappas bil just nu). Så när jag ändå bytt om så bytte jag bara skor och så begav jag mig ut och sprang. Sprang ungefär 5km och märkes verkligen att jag inte sprungit på länge, speciellt i backarna. Men det var ändå jätteskönt och vädret gjorde verkligen att det vart roligare. 
 
 
Idag så var det däremot inte alls lika fint väder. Har regnat hela dagen. Dock har det inte gjort så mycket då jag varit inne hela dagen förutom på lunchen då vi hade prepare-for-work-day. Vi hade alltså inga vanliga lektioner idag i skolan utan det vi gjorde var att lära oss om hur man skriver cv, hur man får jobb innan collage, och vi fick även testa på hur en arbetsintervjuv är då det var folk där från jobb som intervjuvade oss. Allt var spännande och intressant, så en bra skoldag helt enkelt. 
 
 
Vi hade även open-campus lunch, så jag och MacKenzie åkte till Mashita's och tog med oss vår mat till mcdonalds och satt och åt det där, med våra andra kompisar som köpte sin mat på mcdonalds istället. Efter det åkte vi tillbaka till skolan och det var ett senior-meeting i aulan. Min värdmamma (Beth) var där och pratade då hon gör väldigt mycket för skolan, så efter det skippa jag sista timmen av guide group i skolan och åkte hem. 
 
Nu har jag varit hemma i ungefär en timme och snart kommer Pien och Hanna hit. Vi ska hänga här och kanske fixa ordning oss lite för ikväll ska vi på Kyles 18-årsfest. Även Simon fyller 18 idag så ska nog fira honom lite där också. Men ja, det händer ikväll så det blir nog kul! Hoppas ni har de bra där hemma, speciellt ni som har sportlov. Kram Lisa♥

Kommentarer
Postat av: Sarah

De e så najs när de e fint väder :)

2016-02-27 @ 02:15:38 - http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0