14 Januari

 
Hej! Idag har det varit en väldigt bra dag! Vaknade, gick upp och när jag kom ner hade Adam gjort French Toast till frukost, så åt det och sen åkte jag och Kenzie till skolan. I Mathblock (som är min första lektion) gjorde jag matteläxan, sen på engelskan läste vi bara, och sen var det min favoritlektion sociology. Dock så gjorde vi inget mer än att prata uppgifter /betyg idag. Fick reda på att jag har 98,7% (A), vilket är jättebra! Det fick mig också att komma på att jag kan lika gärna skippa att göra slutprojektet i klassen, då även om jag skulle få F på det, så sänks inte mitt betyg mer än till B.. Och eftersom att mina betyg inte spelar någon roll och jag bara måste ha C (för EF).. Men ja, ska nog ändå göra projektet för jag, Simon, Kyle och Austin har planerat massa kul att skriva om. 
 
Efter Sociology har jag yearbook.. Vilket är helt okej. Tycker de är kul när man får redigera /göra saker i photoshop, men annars är det ganska segt. Spenderade hela lunchen i matsalen där vi satt och prata om massor av spännande saker och planer. Mina vänner här är verkligen de bästa♥ Efter lunch har jag college algebra, U.S History och Current Events, och sen fick jag skjuts av Zane hem. 
 
Efter skolan var jag hemma ett tag, kollade Gossip Girl och youtube. Efter middagen så åkte jag, MacKenzie och Zane till Tim!
 
 
Var hos honom i 1-2 timmar och under den tiden satt vi mest och prata.. Och myste massor mer hans katt som är så himla söt. Iallafall så har Tim skaffat sig ett litet "crib" i hans vardagsrum där han nu spenderar all sin tid. Vi alla saknar honom så mycket i skolan!
 
Aja, kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon är det äntligen fredag! Ha det bäst, kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0