19 & 20 Januari 2016

 
Igår var det dags att gå upp tidigt igen, för att bege sig mot skolan. Skoldagen gick fort och efter skolan åkte jag och hanna med gula skolbussen hem till henne. Vi åt lite mellis och sen åkte vi tillbaka till skolan med Andrew, Austin och Kyle för att kolla på basketmatcherna. Först kolla vi på JV Boys och sen kolla vi på JV2 Girls, där Pien spelar! Mellan matcherna blev det även kvällsmat på McDonalds. Känns som jag äter tre-fyra gånger så mycket mcdonalds här som jag gjorde hemma.. Så ska iallafall försöka äta annat så ofta jag kan (hänger såklart med om kompisarna ska dit) för det är nog inte bra att äta där för ofta. Tycker inte häller det är jättegott. Saknar verkligen bakad potatis med skagern.. Det skulle vara så gott just nu! Men iallafall, efter basketen så åkte vi hem till Hanna igen och pluggade till matteprovet som var idag, och sen åkte jag hem.
 
Idag hade vi matteprov i college algebra. Även fast det är en college-kurs, så är det så mycket lättare upplagt än hemma i Sverige. Provet var tre sidor och hann bara med att göra två av dom, och fattade inte engelskan på två frågor så då var det ju lite kört.. Men det spelar ju egentligen ingen roll hur det går, så strunt samma.
 
 
Efter skolan åkte jag hem, kollade två avsnitt av gossip girl och sen kom Beths mamma och pappa hit. Beth och Adam är i Las Vegas denna vecka, så dom kom hit för att göra middag. Pratade lite med dom och sen körde jag lite hemmaträning bara för att göra något annat än att bara sitta still.. Men tyckte ändå det var kul så! Till middag åt vi köttfärslimpa och potatis, men saknade lingonsylten.. Men gott var det iallafall!
 
Har inte gjort så mycket mer idag, och ska inte häller göra det. Ha det bäst allihoppa och lycka till, till alla i min gamla klass (NA14A) som har fysik-kursprov imorgon, lider med er.. Kram♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0