Finals week, basket osv

Hej! Denna veckan så var det finals week i skolan. Finals är när man antingen får en uppgift eller har ett prov, som är på det mesta man gått igenom under terminen. Om man jämför det med nationella prov i Sverige så var det inte ett dugg jobbigt och jättelätt (iallafall på min skola). 
 
 
 
tisdags så gjorde jag och Kenzie våra current events projekt. Man skulle argumentera för eller emot gun-controll med hjälp av att skriva om USAs 2nd amendment och hitta tre artiklar där det stod om vad man tyckte. Både jag och Kenzie argumenterade för, vilket jag tycker är helt uppebart att man ska göra!
 
 
I onsdags hade jag finals i mathblock (vi gjorde ingenting där), Sociologi (gjorde inte den för har redan A så kändes onödigt), College Algebra och Current Events. Vi hade även open-campus lunch, vilket betyder att vi får åka utanför skolan och äta lunch. Jag och mitt crew åkte till Salem och Chipotle! Chipotle är verkligen livets mat, så himla gott! College Algebra provet var väldigt svårt mot va de förra proven har varit, men det gick nog bra ändå. Efter skolan kom Emily hem till mig och så plugga vi lite inför U.S History provet dagen efter.
 
 
I torsdags hade jag finals i English 4, Yearbook och U.S History. Alla var jättelätta så inga problem där. Efter skolan var jag bara hemma och sen på kvällen åkte jag till Hanna och sen åkte vi tillsammans hem till Zane där MacKenzie, Pien, Kyle, Toren, Tim, Austin, Bryan och Andrew var. Vi spelade spel och umgicks bara. Spelade massa super smash med Tim, vilket var jättekul för har inte spelat det sen jag var 12 (??). Åkte hem vid halv ett och då var jag jättetrött så somnade direkt. 
 
 
Igår var vi lediga då det var grading day för lärarna i skolan. Var bara hemma under dagen, pratade med Amanda i två timmar vilket var jättekul! Saknar henne så mycket. På eftermiddagen åkte jag till Shane och va med honom och Camy. Vi gjorde creepes och sen åkte vi till Cascade High School och kolla på när våran skola mötte deras i basket. Tyvärr förlora både killarna och tjejerna, men killarnas match var jättejämn och det blev 78-77.. Väldigt synd! Hade iallafall jättekul där och kom hem runt 10. 
 
Idag så har jag inte gjort mycket alls än.. Ska snart fixa ordning mig och om två timmar kommer Shawna och hämtar mig och så ska vi åka till Canby och kolla på MacKenzie dance-team. Får se vad vi hittar på efter om det blir något. Ha det bäst, kram Lisa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0