Första & andra Januari


Hej! Så igår var det första Januari. Efter att jag sovit och pratar med Jacob stor del av dagen, så åkte vi vid fyra mot Shawnas (Kyles mamma) systers bröllop. Väl där träffa vi Hanna och Logan vilket var kul! Bröllopet var jättefint och jättemysigt. Det var typ i en stor modern lada vilket var coolt. Vi var bara kvar till efter att vi hade ätit, då vi skulle på en inflyttningsfest senare på kvällen. MacKenzie och jag blev dock hämtade därifrån också av Zane, och så åkte vi hem till honom och var där resten av kvällen. Kom hem vid halv 11 och då var jag vaken i typ 2 timmar, för att sedan ringa och väcka Jacob.. Var dock väldigt trött när jag väckte han, så vi prata inte länge alls.. Men kul iallafall!


Idag så åkte jag, MacKenzie, Zane och Logan upp till OHSU (sjukhuset i Portland) för att hälsa på Tim. På sjukhuset träffa vi först hans familj och sen även Hanna, Kyle och Julio. Vi alla satt och väntade i väntrummet i ungefär en och en halvtimme innan vi kunde träffa Tim.. Men när vi väl gjorde de vart jag så himla glad! Även om han inte riktigt "såg ut som vanligt" och var väldigt trött, hade han samma humor som vanligt, och de var så skönt att se att han ändå "mår bra". 

Efter att vi varit hos Tim så kom Beth, Adam, Cameron och Elliot och hämta mig och MacKenzie, och så åkte vi mot Astoria. Astoria ligger i nordvästra oregon på kusten, och här ska vi sova tills imorgon, då vi ska spendera sista dagen på jullovet här. Ha det bra, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0