Froyo & Finally Friday


Hej! Igår efter skolan åkte jag hem och var hemma i några timmar innan jag, Hanna, Toren, Kyle och Austin åkte till Salem. Först så åkte vi till ett frozen yoghurt ställe, och det var så gott! Efter det hade vi tänkt att köra lazer tag, men eftersom vi va så få så tänkte vi att vi väntar med det och så kör vi lazer mini-golf istället. Så vi spela det och det var väldigt kul! Kom hem runt halv 10 och då gjorde jag matteläxan (första gången jag gör skolarbete hemma på ungefär en månad). Efter det så prata jag lite med pappa och sen somna jag.
 
Idag var det äntligen fredag.. Även fast jag bara varit i skolan fyra dagar denna vecka, så är det så jobbigt att gå upp tidigt på morgonen. Saknar lite att börja runt 10 (som jag gjorde förra året) några dagar i veckan. Men iallafall så gick skoldagen fort (som vanligt), som jag sagt tidigare är skolan väldigt kul! Pappa ringde mig under 6th period och berätta att han och Jacob bokat flygbiljetter hit i Juni. Är så himla taggad!! Dom kommer dagen innan graduation (9 Juni) och så stannar dom i två veckor, och sen flyger jag hem med dom. Så nu är min hemresa bokad - 24 Juni (midsommarafton) är jag hemma i Sverige igen. 
 
Som jag känner nu vill jag verkligen inte åka hem. Får småpanik över att halva tiden har gått (om ungefär en vecka). Vill stanna och bo här föralltid! Eller iallafall bo halva året här, halva i sverige. Dock funkar ju inte det så bra..
 
Men aja, efter skolan så var jag hemma ett tag, sen åkte jag till Tim och prata med han ett tag. Han är äntligen hemma från sjukhuset, men kan inte komma till skolan på ungefär 2-3 veckor. Efter det åkte jag och Beth och handlade och sen hem. När jag kom hem kolla jag tv och sen har jag inte gjort så mycket mer.. Har haft en bra fredag ändå och nu ska jag snart sova. Kram Lisa!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0