Myskväll och god frukost

 
Igårkväll kom Hanna och Pien hit för en myskväll med massor av tjejsnack. Eftersom att det är Martin Luther King Day idag, så var vi lediga från skolan, så då passa vi på! Vi åt pizza till middag och sen bada vi jacuzzi. Så härligt att hänga med bara dom, för då får man verkligen prata av sig alla sina tankar om amerikaner /den amerikanska levnasstilen. Vi prata inte bara om allt här, utan vi satt typ och berätta om våra liv från vi var ungefär 12 år. Jag är så glad att jag har dom här, några som verkligen förstår sig på en! 
 
Efter att vi hade badat så gick vi upp och la oss i gästrummet (där vi har en kingsize bed) och så låg vi och prata där. Somnade runt halv två och vaknade med Pien på ena sidan och Hanna på andra vid halv 10 ungefär.
 
 
 
 
Vi gick ner, stekte pannkakor, gjorde smootie och fixade en härlig frukost. Lyxade även till det med marabou choklad (jämfört med amerikansk choklad är marabou verkligen lyx) och det var verkligen jättegott! 
 
Hanna och Pien åkte hem runt 12 och sen dess har jag inte gjort mycket speciellt idag, bara tagit det lugnt. Imorgon är det tisdag, och skola. Ha det bäst, kram Lisa!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0