Nyårs

Hej! Först av allt vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR! Hoppas att ni hade en bra och säker (!) nyår! Tänkte skriva lite om min nyår som började helt fantastiskt men slutade väldigt tragiskt. 
 
 
Började iallafall med att jag satt och pratade med Eric och fixade mig samtidigt! Väldigt bra att ha en kompis som alltid (oftast) kan prata med en när alla andra gör saker. Iallafall så prata jag med Eric ända fram tills vi skulle äta middag. För MacKenzie, Tim, Zane och Andrew tyckte han va rolig att prata med.. 
 
 
Iallafall så hade jag, Toren, Taren, Pien, Andrew, Zane, Timothy och MacKenzie middag tillsammans. I USA är det inte vanligt att man har middag med sina vänner och lagar mat tillsammans, så det var min idé och alla tyckte det var jättelyckat! Så det kommer vi lätt ha fel gånger. Efter middagen tog alla sina bilar och åkte mot Lyons (typ 15 min bort) och till Emily som hade nyårsfest. 
 
Jag och Hanna som var asstaggade på en ljusslinga. 
 
Rylee, Hanna, Kathlene, Pien och jag.
 
Alla som var där, och varenda en av dom är helt fantastiska! Verkligen ett stort och bra gäng av människor. 
 
Hade en jättebra kväll med alla människorna på bilden ovan. Vi spelade Just Dance, dansade, spelade poker och hade det allmänt bra! Efter 12 gick vi ut och "sköt raketer" som var ca. 2 meter höga då det är det ända som är lagligt i Oregon. Sånna nyårsraketer som vi har i Sverige är olagliga.  Men det var kul ändå!
 
Snapchatts från kvällen.
 
Allt var jättebra, och efter att vi haft raketer så hade Emily en jättestor chokladfontän som alla doppa jordgubbar, marchmallows och banan i. Det var verkligen jättegott och alla hade det jättebra!
 
Dock sluta inte natten så bra som den börja. Vid ett åkte Tim hem och alla sa hejdå till honom.. Och en halvtimme senare från jag ett sms från hans mamma som undrar om han är kvar på festen, och det var han ju inte. Tim kom aldrig hem, utan han krasha med sin bil in i ett träd läs här för orkar inte förklara.  Så kvällen slutade med att MacKenzie kom och hämta mig och Hanna och så åkte vi till Santiam Hospital (i Stayton) och där var också Kyle, Zane och Bryan + deras familjer, och såklart hela Tims familj. Efter ca. en timme där så fick reda på att han skulle flyttas till OHSU, Oregons största sjukhus uppe i Portland med helikopter. Dock var det för dåligt väder, så dom kunde inte flyga.. Så det sista vi såg var att Tim åkte från sjukhuset med ambulans.
 
Efter det åkte vi alla hem, efter två timmar på sjukhuset. Hanna sov hos mig inatt och åkte hem imorse. Vi fick reda på att Tim har brytit armen och ett av benen, och att lungor var lungor ihoppressade. Han skulle få operation för det idag och sen ska vi antagligen åka upp till Portland imorgon för att se om vi kan träffa honom. 
 
Idag ska jag på bröllop, Shawnas syster ska gifta sig.. Så det ska iallafall bli spännande. Ha det bra, ta hand om varandra, kram!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0