Senaste dagarna

Me and ma favorite♥
Hanna, Reem jag och Pien efter Reems föreläsning. 
 
Torsdag: I torsdags besluta jag och Hanna oss för att ta en promenad efter skolan.. Vi gick ungefär 9km, och det var väldigt skönt med tanke på att jag inte gått så långt sen jag kom till USA. På kvällen åkte vi till biblioteket där Reem (en utbytesstudent på min skola från Palestina) höll en föreläsning om hennes hemland och hur annorlunda det är mot USA. Helt sjukt hur annorlunda allt är där mot i både Sverige och USA. Det var verkligen lärorikt!
 
Jag och Kenzie!
 
Fredag: I fredags hade jag historia prov i U.S History och tror att det gick väldigt bra. Efter skolan var jag bara hemma och på kvällen åkte jag, MacKenzie och Tim till skolan där det var typ en "spel-natt". Massa hade med tv-spel osv.. Men jag och mina kompisar var bara där och spela lite sällskapsspel osv.. Något jag aldrig skulle åka på hemma, men kul var det! Kom hem runt halv ett och då baka jag chokladbollar tills lördagens EF-meeting.
 
Lite lagom stel bild från EF-träffen. Trang, jag, Hanna, Pien, Alfred och Hannah.
 
Lördag: Igår så prata jag med Jacob lite på förmiddagen, och vid två åkte jag hem till Hanna där vår IEC Linda (EF-ledare) hade en EF-träff för oss som har henne som IEC. Det var även en överrasknings"fest" för Hannah, som är en ny utbytesstudent från Österrike, som bara ska vara har i ett halvår (dock går hon inte på min skola). Fick även träffa min favorit dansk-svensk Alfred. Jag åkte hem vid halv fem och åt kvällsmat, och senare på kvällen kom Pien, Toren, Tim, Zane och Andrew hem till mig och Kenzie, och så hade vi en filmkväll. Vi spela dock "Cards Against Humanity" största delen av tiden, men vi kolla också på High School Musical 2. Alla åkte hem vid ett ungefär och då gick jag och la mig och sov.
 
Shawna, Hanna och jag i Woodburn.
 
Söndag: Idag åkte jag, Hanna och Shawna (Kyles mamma och min "värdfaster") till Woodburn där det finns massor av bra affärer. Först fika vi på Starbucks och sen gick vi runt och shoppade i några timmar. Fick med mig så mycket bra därifrån, så är väldigt nöjd! Vi avslutade allt med Panera kvällsmat. Kom hem runt sju och sen dess har jag inte gjort mycket speciellt. Har spelat massa "Evil Apples" med mina kompisar och sen vid 10 (sju på morgonen hemma) ringde jag och väckte Jacob. Jag blev verkligen så glad av att prata med honom. Han gör mig till världens lyckligaste, även när jag är 800 mil hemifrån. Nu ska jag dock snart sova.. Imorgon är det sista veckan på första terminen. Det är alltså finals week. Men skriver mer om det imorgon. Ha det bäst! Kram♥
 
Det jag fick med mig ifrån Woodburn. Lite olika saker från Forever21, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och Levi's. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0