#TieDyeTuesday4Tim

Såhär fina tröjor hade jag och "mitt" squad igår, #TieDyeTuesday4Tim
 
Hejsan! Igår var första dagen efter jullovet (eftersom vi hade snowday i måndags). Det var planerat att vi skulle ha en TieDye-dag för Tim, så det hade vi! Och det var inte bara vi som är Tims närmaste vänner som hade det, utan tror nästan hälften av alla seniors hade det, vilket var väldigt kul!
Iallafall så gick första skoldagen väldigt fort. Efter skolan så åkte jag hem och så prata jag med Jacob, och resten av eftermiddagen/ kvällen spendera jag hemma, men det var skönt! 
 
 
Idag så var det inte lika lätt att gå upp som igår, men det funkade och vid 7.30 åkte vi mot skolan. Skoldagen tog lite längre tid än igår, men det var kul ändå! Tycker verkligen om att vara i skolan här, då det är här man träffar alla och det är väldigt lite arbete.. Så hade en bra skoldag iallafall. Efter skolan åkte jag och MacKenzie in till Salem och gymma. Hon + hela min värdfamilj brukar göra det väldigt mycket, men har inte hängt med än.. Är inte riktigt den typen som tycker om att träna på gym, men hängde med henne idag och det var förvånandsvärt kul! 
Efter att vi tränat så åkte vi till Chipotle och köpte kvällsmat. Tycker Chipotle är så himla gott, så skulle verkligen vilja att det kom till Sverige lagom tills jag kommer hem.. Kom iallafall hem runt sex och då prata jag med Eric ett tag. Inte många av mina vänner som är vakna 3-5 på morgonen, så man får ju ta det man har ;) Nej men det var kul iallafall!
 
Alla kom iallafall hem runt åtta och då hade de varit och handlat och Beth hade köpt fem stycken EOS lip-balms till mig, så det var väldigt snällt! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, har haft en jättebra dag! Imorgon tror jag att jag ska vara med MacKenzie och Zane efter skolan.. Men vi får se, ha det bäst, kram Lisa!♥

Kommentarer
Postat av: Maja H

Fina du, hoppas du har det as bra! Verkar så himla härligt i USA och speciellt och uppleva det så som du gör!
Kram ♥

Svar: Åhh ja det är superhärligt! Kram finis♥
Lisa Johansson

2016-01-07 @ 18:03:50 - http://mmajah.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0