16 Mars 2016

Hej! Idag så gick jag åter igen till skolan. Upptäckte att jag inte missat något igår, förutom i matten då jag missa en genomgång. Men idag hade vi workday så hann lära mig det under lektionen ändå. Så skönt att vara borta en dag och ändå inte ha några läxor. 
 
 
Efter skolan var det friidrottsträning. Vi som kör distance hade en 30-40 minuters löprunda och sen köra vi några 200 meters. Ganska lätt träning då vi har vår första tävling (!!) imorgon. Jag är så himla nervös då jag inte tävlat på bana sen jag var 12-13 år. Jag ska iallafall springa 800 och 1600 meter, så kommer ju inte misslyckas iallafall. Dock är jag ju inte den snabbaste.. Men men, det är kul iallafall!
 
 
Efter träningen åkte jag, Zane, Hanna, Austin, Brody, Pien och Toren till McDonalds och sen satt vi där i 2 timmar och pratade om allt möjligt. Jag åt bara en sundae då jag inte kände för att äta McDonalds dagen innan en tävling. Så åt middag när jag kom hem istället. Nu ska jag packa min tävlingsväska och sen försöka sova. Kram Lisa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0