Dance Team State Competition

 
Hej! Vaknade runt nio i morse och vi tog det lugnt på hotellet fram tills 11 då vi (jag, Adam och Elliot) åkte till Nike Factory Store och jag fick med mig ett par spandex och en sport-bh. Efter det åkte vi och åt lunch på qdoba (typ som chipotle), och sen åkte vi till downtown Portland och gick runt där. Köpte inget speciellt förutom en Urban Decay Eyeshadow Primer. 
 
 
Efter det så åkte vi till The Memorial Coliseum där vi skulle på andra dagen av MacKenzie's state-tävling. När jag kom fram dit så vänta jag på att Tim, Zane, Austin, Bryan och Toren skulle komma dit, och när dom väl gjorde det så hängde jag med dom resten av dagen. 
 
 
Vid fyra ungefär så var det The Highlights tur att dansa, så vi kollade självklart på dom och om var verkligen superbra! Efter det så var det ungefär två timmar tills awards (då andra dansade), så jag och de andra gick ut och gick. Vi gick ner till downtown Portland och tänkte gå till Voodoo, men istället så gick vi bara runt och tittade i Portland. Vi kom tillbaka lagom till awards, och tyvärr så räkte de inte hela vägen för The Highlights.. Då dom kom tvåa.. Vilket ändå är superbra!! 
 
 
Kvällen spenderades med mina vänner och vi åkte till Voodoo, downtown Portland och sen åkte vi till hotellet och jag var med Kenzie och hennes lag och åt pizza. Just nu har dom team meeting, och sen ska jag nog vara med dom igen. 
 
Har haft en supebra dag i Portland! Som verkligen är en av mina favoritstäder. Det är så himla mysigt och fint. Tycker att det är så himla synd att The Highlights kom tvåa. Dom har jobbat så himla hårt och tränat tre timmar om dagen sex dagar i veckan. För mig är dom verkligen vinnare! Kram Lisa♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0