Elliot 16 år

Bild från igår.
 
Hej! Idag var det ännu en hemmasöndag, dock så hände det väldigt mycket roliga saker. Började dagen med att prata med lite med Jacob och sen åt jag spinat-äggröra till frukost. Smakar precis som vanlig äggröra (scrambled eggs) fast det känns lite nyttigare när man lägger i spinat också, även om ägg såklart redan är nyttigt. 
 
Efter frukosten pratade jag med Isabella i ungefär en timme. Jättekul att "catch'a upp" då vi inte pratat sedan innan nyår. Vi hade massor att prata om och ser så mycket fram emot att hänga mer med henne i sommar. Efter att vi lagt på pratade jag med Jacob innan han skulle sova, och när han sen skulle göra det så dushade jag och fixade mig lite snabbt.
 
Vid fyra kom lite släktingar till min värdfamilj hit och tillsammans firade vi Elliot som fyllde 16 år igår. Vi åt tacos och tårta och hade det allmänt trevligt. Tror alla åkte hem runt sju och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Imorgon är det skola igen, och även sista dagen utan Hanna i skolan, sakar henne så mycket. Vi umgås så mycket och har verkligen saknat henne under den veckan hon varit borta. Ha det bäst! Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0