Första friidrottstävlingen & Spring Break

Mina "track-girls" Jerikah och Hanna.

Hej! Gårdagen började med att jag försov mig, så fick skynda mig för att hinna till skolan. Väl i skolan hade jag bara fyra lektioner innan det var dags att byta om och gå till bussen för att åka mot McMinnville och min första friidrottstävling. Vi kom fram vid ett ungefär, och resten av dagen bestod till stor del av uppvärmningar, tävlingar, nerjoggningar och snack. Jag tävlade i 800m, 1600m (en mile) och 4x400m. Tävlingarna gick väl helt okej för att vara min första tävling, men riktigt kul var det iallafall! 

Mitt crew.

Lärde känna jättemånga i laget mycket bättre och det känns verkligen som detta kommer bli en superkul säsong. Mitt team är verkligen det bästa och dessa två månader kommer bli jättebra! Vi kom hem runt halv 11 och då packa jag inför idag och sen var det dags att sova.

Idag var det fredag och sista dagen innan spring break. I skolan hade vi 45 minuters lektioner då vi hade guide group (mentorstid) och open campus lunch. På lunchen så följde jag med Garret hem till honom och så gjorde vi tacos. Kändes bra att inte äta ute och slösa pengar på mat + att våra tacos vart supergoda! 

De tre sista lektionerna gick jättefort och efter skolan åkte jag, Elliot och Adam mot Portland och Dance Team State för att hejja på MacKenzie!

Mina favorittjejer i The Highlights, MacKenzie, Kymberlin och Courtney.

The Highlights var verkligen jättebra och tog sig (självklart) vidare till andra omgången som är imorgon. Efter tävlingen åkte vi till taco Bell och jag testa en av deras Mountain Dew freezers. Något jag verkligen rekommenderar en varm sommardag, men kanske inte en kall dag i mars. Men god var den. 

Resten av kvällen (sen 10) har jag spenderat på hotellrummet med Elliot, Adam och Beth. Imorgon väntas en ny dag på state och hopps verkligen att det går hela vägen för The Highlights!! Kram Lisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0