Hoodoo & Purpose Tour


Hej! Har haft en superbra helg uppe på Hoodoo Mountain! Åkte som sagt i fredags kväll och vi kom fram runt åtta. Första kvällen hängde vi bara i Ski-lodge'en och sen somna vi runt 11 då alla var väldigt trötta.


I lördags gick vi upp vid halv åtta ungefär och så gjorde vi oss i ordning / åt frukost osv, och sen så åkte vi skidor från nio på morgonen till nio på kvällen. Dock så tog vi ju såklart lite pauser för mat osv. 

Det snöa hela dagen så det var inte direkt någon pist.. Men det gick bra iallafall! Åkte med Hanna och Shane stora delar av dagen, och åkte massa off-pist vilket var superkul! Dock så åkte vi fel vilket resulterade med att vi fick ta av oss skidorna och gå tillbaka uppåt, vilket var superjobbigt! Men fin utsikt var det iallafall!


På kvällen så träffa vi Ben, Ryan och Everett, så från sex till nio åkte vi alla i en stor grupp vilket var superkul!

Vid nio stängde liftarna och sen gick vi och la oss runt 11 igen. Vaknade vid nio på morgonen och insåg då att vi hade sommartid (!!). Under söndagen så åkte vi lite skidor och sen åkte vi hem runt två på eftermiddagen. Åkte direkt hem till Hanna och så fixade vi oss för att åka mot skolan för att träffa MacKenzie och sedan åkte vi mot Portland och the Moda Center. 


Väl vid the Moda center så träffa vi Pien, och sen på kvällen var vi på Justin Biebers Purpose Tour! 

Konserten var verkligen jättebra, och Justin var så himla mysig och rolig! Det här var andra gången jag såg honom live och han var lika bra, om inte bättre än förra gången! Rekommenderar verkligen alla att gå och se honom! 

Kom hem runt 12 och då gick jag och la mig direkt! Hade en superbra fullspäckad helg. Verkligen en av de bästa sen jag kom till USA. 

Idag var det skola igen och det har spöregnar hela dagen, så ser verkligen inte fram emot friidrottsträningen.. Men aja, hoppas er helg var bra! Kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0