Kyle 18 år, Track & Field


Hej! Så i fredags åkte jag, Hanna och Pien hem till Kyle vid halv sju ungefär, och där fira vi tillsammans med lite mer folk hans 18-årsdag. Var där hela kvällen och kom med vid ett ungefär och då sov Hanna hemma hos mig. 

Vi vakande vid 10 och då åkte hon hem för jag skulle med min värdfamilj till Woodburn och fira Beths mormor som fyllde 89(?). Vi var där i några timmar och åt mat och sen så åkte vi till Woodburn Outlets. 


Woodburn Outlets är verkligen jättebra! Finns så mycket bra affärer så ska lätt åka dit med pappa och Jacob när dom kommer hit. Iallafall så köpte jag bara en Cardigan och en t-shirt från Brandy Melville. 

Vi åkte direkt från Woodburn till Kyle, där vi var på hans släktkalas. Eftersom min värdpappa är bror med hans pappa (MacKenzie och Kyle är kusiner). Kalaset var väl ungefär som ett svenskt släktkalas, så inget speciellt. Jag kom hem vid 10 ungefär och då gjorde jag inget speciellt. 

I söndags gjorde jag inge häller något speciellt under hela dagen. Var bara hemma och tog det lugnt, vilket var skönt! 


Igår var det måndag igen och skola. Började vid nio och hade vanliga måndags lektioner på 42 minuter. Skoldagen var ungefär som vanligt och efter skolan så hade jag min första friidrottsträning. Det var väl ungefär som XC, då jag gör distance.. Men saknade många av personerna som gjorde XC, då en stor del av de som gör friidrott är freshman. Men ja, vi körde 224-intervaller och efter träningen kom Beth och Adam och hämta mig och Elliot (som spelar baseball), och så åkte vi hem. 

När jag kom hem duscha jag, åt middag och sen var jag jättetrött så somnade redan vid nio. 

Idag är det tisdag och började dagen med en strawberry-lime Redbull. Hade även prov i Anatomy första lektionen, men vi fick använda notes så det vag lätt. Just nu är jag T/A med Camy. Hon sitter och kollar på friends och jag sitter och lyssnar på Shields lektion om The Great Depression. 

Efter skolan ska jag träna och sen träffa Hanna och hennes mamma (!!) som är här från Norge. Hade bäst, kram Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0