On my way to California

Hej! Igår så vaknade jag extra tidigt för att hinna prata med mormor innan jag vid halv nio fick skjuts till skolan. Eftersom vi har spring break så har vi inte skola, men åkte dit för att möta Garret och så var vi ute och sprang i 45 minuter. Fick skjuts hem av honom och sen tog jag det till största delen lugnt under dagen. Pratade lite med moster och Jacob, och sen packa jag inför Palm Springs. 


På kvällen åkte jag, MacKenzie, Tim och Austin till chipotle och åt middag där, och efter det åkte jag och Kenzie till en kompis fest. Vi stannade till strax innan midnatt då vi kände att det var bra att få lite sömn innan vi skulle gå upp vid tre (!!) för att åka hemifrån vid 03:45.


Efter tre timmars sömn så gick vi upp och satte oss i bilen och åkte mot PDX, och just nu sitter vi på planet mot Ontario, California. 

Idag är det min födelsedag vilket jag sjävklart är supertaggad på! Vi ska gå på Universal Studios i Hollywood och ikväll åker vi mot Palm springs där vi ska spendera en vecka. Hoppas att ni där hemma som har påsklov får en lika bra vecka som jag! Kram Lisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0