Veckan


Hej! Denna vecka har till stor del bestått av skola och träning. Men har även hittat på andra roliga saker. I tisdags var Hanna och hennes mamma här på kvällen. Vi satt och prata med dom i nästan två timmar hemma hos oss, vilket var väldigt spännande. I onsdags så skulle jag egentligen till chipotle med Zane och MacKenzie efter träningen, men så blev det inte. Så istället var jag hemma och sen gjorde jag och Kenzie vår egen hemmagjorda chipotle.. Dock smakade det inte alls som riktiga chipotle, men men.. Vi försökte, och det vart väldigt gott ändå! 

I torsdags var jag och såg vår skolas teatergrupps teater, Bat Boy. Var där med Camy, Shane och Mandi, och det var verkligen jättebra!! 

Igår var det äntligen fredag!! Även om min dag var ganska seg så var min kväll väldigt bra. Camy kom och hämta mig efter min träning och så åkte vi hem till mig och gjorde chicken nuggets. Vi åt de till kvällsmat och sen satt vi och snacka, kolla tv och sist kolla vi på Shrek 2, som gick på tv. Hade en mysig fredag med en riktigt bra vän! Kommer sakna henne så mycket när jag åker hem.


Idag så hade jag tänkt att prata med Jacob och Johanna på förmiddagen. Men Jacob kunde inte så får prata med honom imorgon istället. Pratade däremot med Johanna (och Alice) i ungefär en timme. Vid halv ett kom Zane och hämta mig och så åkte vi och hämta Austin och så åkte vi mot Liberty High School utanför Portland där vi skulle kolla på MacKenzies danstävling. 

Just nu är vi där och Highlights har precis dansat och som vanligt var dom jättebra!! Aja, ha det bäst kram Lisa❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0