Zootopia + hemma från skolan

 
Hej! Igårkväll var jag på bio med Hanna, MacKenzie, Zane, Tim, Bryan och Toren, och vi såg Zootopia. Filmen handlade om ett samhälle (likt USA) där alla olika sorters djurarter levde tillsammans och man "kunde bli exakt vad man ville".
 
Det är lite svårt att förklara, men det kändes verkligen som hela filmen speglade verkligheten. Det sägs att man kan bli exakt vad man vill, men när en kanin vill bli polis, så går samhället emot för det är inte normen. Filmen handlade även mycket om jämställdighet, då det kommer fram att alla djur som är rovdjur är dåliga och borde låsas ut från Zootopia, för att dom inte är som alla andra. Iallafall så var filmen verkligen jättebra och budskapet var superbra! Synd dock att inte alla förstår hur viktigt jämställdighet och feminism är. 
 
Efter filmen åkte vi alla hem till mig och åt paj, då det var pi(π)-day. MacKenzie hade gjort en blåbärspaj som vi åt med glass! Alla åkte hem runt halv 11 och efter det duscha jag, och pratade med både pappa och Jacob, som båda fyller år idag (15 mars)!! 
 
Somnade jättesent och vaknade med huvudvärk och var väldigt trött då jag inte sovit så bra, så bestämde mig för att vara hemma idag. Låg kvar i sängen till 11, och då gick jag upp och gjorde bacon, scrambled eggs och skärde upp avocado. 
 
 
Nu har jag precis ätit upp min brunch och ska nog sätta på en film. Vi får se. Hade bra, kram Lisa♥

Kommentarer
Postat av: Natalie

Åh vill också se!

2016-03-16 @ 03:17:28 - http://nattalys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0